Ελλαδα

«Αξιοθέατο» το μπαλκόνι που κρέμεται για τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στη Συγγρού (βίντεο)

«Γιατί δεν το θαυμάζετε όπως τον Πύργο της Πίζας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στη Συγγρού μπαλκόνι κρέμεται σε ξενοδοχείο
Στη Συγγρού μπαλκόνι κρέμεται σε ξενοδοχείο © EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Μπαλκόνι που κρέμεται στη Συγγρού - Το βίντεο από το ξενοδοχείο - Τι δηλώνει ο εκπρόσωπος της επιχείρησης

Για το μπαλκόνι στη λεωφόρου Συγγρού το οποίο ξεκόλλησε και είναι έτοιμο να πέσει κάτω μίλησε εκπρόσωπος του ξενοδοχείου.

Το μπαλκόνι στη λεωφόρο Συγγρού έχει γίνει... ατραξιόν, με πλήθος φωτογραφιών και βίντεο να ανεβαίνουν στα social media και επικά memes να δημιουργούνται.

Όπως έγινε γνωστό, σήμερα Τρίτη (24/1) το απόγευμα ξεκινούν οι εργασίες για να απομακρυνθεί το μπαλκόνι.

 «Γιατί θαυμάζετε τον Πύργο της Πίζας και δεν θαυμάζετε το μπαλκόνι; Ατραξιόν έχουν στην Ιταλία ατραξιόν έχουμε και εμείς» δήλωσε αστειευόμενος ο Κώστας Σπηλιόπουλος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cq07gycahi2h)

Πώς ξεκόλλησε το μπαλκόνι στη λεωφόρο Συγγρού - Το χρονικό

«Ξημερώματα του Σαββάτου άκουσε θόρυβο ο νυχτερινός της βάρδιας, βγήκε έξω και είδε το μπαλκόνι κρεμασμένο» συνέχισε ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου στη λεωφόρο Συγγρού.

Και πρόσθεσε: «Οι ενέργειες της εταιρείας ήταν άμεσες. Ειδοποίησε την Πυροσβεστική που ήρθε σε πέντε λεπτά. Δεν υπήρχε ένοικος μέσα. Η πυροσβεστική έκοψε το ρεύμα, απέκλεισε τον χώρο, έβαλε τις κορδέλες, ειδοποίησε την αστυνομία και την πολεοδομία».

Για τους λόγους που ξεκόλλησε το μπαλκόνι στη λεωφόρο Συγγρού, ανέφερε: «Τα μπαλκόνια είναι στενά και έχουμε πάνω τον εξοπλισμό των air condition, η Συγγρού είναι ανυπόφορη δεν μπορεί να βγει κανείς έξω, ούτε παράθυρο δεν ανοίγουν. Είναι κατασκευή του 1972».

Και ξεκαθάρισε: «Δεν είναι φορετό το μπαλκόνι. Ο εργολάβος που είχε βάλει τα σίδερα αντί να τα βάλει στο 50% και πάνω του μπαλκονιού τα έβαλε κάτω κάτω με αποτέλεσμα να σπάσει το τσιμέντο. Τώρα το κρατούν μόνο τα σίδερα που είχε βάλει χαμηλά. Είναι κακοτεχνία».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cq07irrsijft)

Κανένα πρόβλημα στατικότητας στο ξενοδοχείο που κρέμεται το μπαλκόνι στη Συγγρού

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι «το κτίριο δεν έχει καμία επιρροή», υπογραμμίζοντας: «Πρόσφατα υπήρχε έλεγχος στατικότητας του κτιρίου που κατατέθηκε στην πολεοδομία είναι όλα εντάξει».

Σημειώνεται πως το Υπουργείο Τουρισμού αποφάσισε προσωρινή διακοπή λειτουργίας στο ξενοδοχείο της Συγγρού με το μπαλκόνι που κρέμεται.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ