Κατοικιδια

Νέος ένοικος στην Ντάουνινγκ Στριτ 10 ο σκύλος του Ρίσι Σούνακ (βίντεο)

Πώς αντέδρασε ο Λάρι ο γάτος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ρίσι Σούνακ χαϊδεύει τον σκύλο του έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ 10
Ο Ρίσι Σούνακ χαϊδεύει τον σκύλο του έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ 10 © YouTube/Telegraph

Ο σκύλος Νόβα του Ρίσι Σούνακ και το βίντεο με την άφιξη στην Ντάουνινγκ Στριτ - Οι πρώτες αντιδράσεις από τον Λάρι τον γάτο 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από την πρώτη βόλτα της Νόβα στην Ντάουνιγκ Στριτ 10. Ο Ρίσι Σούνακ, νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας, έφερε μαζί του και τον σκύλο της οικογένειας.

Σε βίντεο που μεταδόθηκε από βρετανικά ΜΜΕ παρουσιάζεται ο Ρίσι Σούνακ, μαζί με τη σύζυγό του, Αξάτα Μούρτι, και τον σκύλο τους έξω από την πρωθυπουργική κατοικία.

Η Νόβα είναι ένα fox red labrador retriever. Πρόκειται για τον νέο ένοικο της Ντάουνινγκ Στριτ. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο νέος επικεφαλής των Τόρις και πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου έδωσε και την προσφορά του στο κουτί για την PoppyDay, τη μέρα μνήμης όλων των Βρετανών που έχασαν τη ζωή τους στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, τοποθετώντας και τη χαρακτηριστική παπαρούνα στο πέτο.

Το δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Telegraph» αναφέρει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Νόβα περνά την πόρτα της Ντάουνινγκ Στριτ, καθώς αυτό είχε συμβεί την περίοδο που ο Ρίσι Σούνακ ήταν υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Μπόρις Τζόνσον.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λάρι ο γάτος, που έχει δει πρωθυπουργούς να έρχονται και να φεύγουν, δεν έχει αντιδράσει άσχημα στην άφιξη της Νόβα στην πρωθυπουργική κατοικία.

Prime Minister Rishi Sunak awkwardly buys poppies for wife and dog outside No.10

Με πληροφορίες Telegraph/Daily Mail

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ