Κατοικιδια

Dogo Loco - Dog Grooming & Spa: Η περιποίηση του σκύλου σας στα καλύτερα χέρια

Υπηρεσίες όλων των ειδών καλλωπισμού, με τα κατάλληλα προϊόντα για κάθε φυλή

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 843
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Dogo Loco - Dog Grooming & Spa

Dogo Loco - Dog Grooming & Spa στην Αργυρούπολη: Περιποίηση και πολυτέλεια για τους σκύλους

Η Γωγώ Μπόκα, με μεγάλη αγάπη και «τρέλα» για τα σκυλιά, αποφάσισε πριν 3 χρόνια να ανοίξει το Dogo Loco - Dog Grooming & Spa στην Αργυρούπολη: ένα χώρο φροντίδας για τον σκύλο, ο οποίος, μάλιστα, βρίσκεται απέναντι από ένα πολύ όμορφο πάρκο σκύλων! Κι επειδή, όπως λένε, η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, το Dogo Loco προσφέρει υπηρεσίες όλων των ειδών καλλωπισμού, με τα κατάλληλα προϊόντα για κάθε φυλή: μπάνιο, χτένισμα, κούρεμα, stripping, ενυδάτωση και ενδυνάμωση τριχώματος, αποτελεσματική θεραπεία τριχόπτωσης, χρησιμοποιώντας εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας.

Dogo Loco - Dog Grooming & Spa

Η περιποίηση δεν τελειώνει εδώ, αντίθετα προστίθεται και η πολυτέλεια. Τα σκυλάκια μας στο Dogo Loco έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία spa, η οποία αφορά υπηρεσίες υδρομασάζ, καθώς και μία ειδική οζονοθεραπεία που προσφέρει χαλάρωση και ευεξία στο ζώο, κατάλληλη για όλους τους σκύλους και ιδανική για σκύλους με δερματικές παθήσεις. Ακόμη, υπάρχουν διάφορα είδη άκρως ποιοτικών σαμπουάν (φυτικά, vegan, cruelty free, all natural), τα οποία επιλέγονται για κάθε σκύλο ξεχωριστά, ανάλογα με το τρίχωμα και τις ανάγκες του. Μπορείτε και να τα αγοράσετε!

Dogo Loco - Dog Grooming & Spa

Όποιο μέγεθος και χαρακτήρα και αν έχει ο σκύλος σας, μη διστάσετε να τον εμπιστευτείτε στα χέρια της ομάδας του Dogo Loco. Στον όμορφο αυτό χώρο θα βρείτε επίσης και πληθώρα από αξεσουάρ (μπαντάνες, φιογκάκια, παπιγιόν και γραβάτες) και αρώματα, ώστε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο σκύλο σας. Έχει ακουστεί ότι τα σκυλάκια δε θέλουν να αποχωριστούν αυτόν τον σκυλίσιο παράδεισο. Μένει μόνο να το διαπιστώσετε.

Dogo Loco - Dog Grooming & Spa

Ολυμπίας 56, Αργυρούπολη, 16451, 2114151384 dogo-loco.4ty.gr Facebook DOGO LOCO

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ