Κατοικιδια

Τραγικό αν και αναμενόμενο το τέλος ενός τεριέ που δεν άφηνε σε ησυχία τον κροκόδειλο

Η μικρόσωμη Πίπα κυνηγούσε την ουρά της Κάσεϊ και κατέληξε στο στόμα της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kyaw-tun-191613-unsplash.jpg

Οι τουρίστες λάτρευαν τη μικρή και αεικίνητη Πίπα, το τεριέ που είχε γίνει διάσημο επειδή όλη την ώρα ενοχλούσε και πείραζε έναν κροκόδειλο για περισσότερο από μια δεκαετία.

Για χρόνια, η Πίπα, το μικρόσωμο τεριέ, κυνηγούσε την Κάσεϊ, έναν κροκόδειλο του αλμυρού νερού, στις όχθες του ποταμού Αδελαΐδα της Αυστραλίας. Οι τουρίστες που επισκέπτονταν το μέρος έμεναν άφωνοι με το ατρόμητο τεριέ που έδειχνε να έχει άγνοια κινδύνου τραβώντας την ουρά του κροκόδειλου.

Τελικά, δέκα χρόνια μετά ήρθε η ώρα της. Η Κάσεϊ άρπαξε με τα δόντια της και την έσυρε στον ποταμό, μπροστά στα μάτια δεκάδων τουριστών. «Ήταν κάτι που είχε μεγάλη πιθανότητα να συμβεί κάποια στιγμή», παραδέχτηκε το αφεντικό της Πίπα. Ο 66χρονος ιδιοκτήτης ανέφερε ότι το αγαπημένο του κατοικίδιο πλησίασε επικίνδυνα το κεφάλι του κροκόδειλου αντί για την ουρά του και αυτό νιώθοντας «απειλή», του επιτέθηκε. Ο κύριος Χάνσεν χαρακτήρισε το τέλος της Πίπα «θλιβερό», αλλά δεν μπορεί να κατηγορήσει το μεγαλόσωμο ερπετό γιατί «έκανε ό,τι θα έκανε κάθε κροκόδειλος».

Portugal vs England - mundial 06 penalties com relato antena 1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ