- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κακοποιημένο σκυλάκι βρέθηκε σε σακί - «Το ένα ποδαράκι το ξεχνάμε» (video, σκληρές εικόνες)
Άλλη μία καταγγελία μέσω Facebook προκειμένου να βρεθεί ο υπεύθυνος
Νέα καταγγελία μέσω Facebook φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης ενός μικρού σκύλου σε περιοχή της δυτικής Αχαΐας.
Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα ο δράστης αυτής της βάρβαρης πράξης έκλεισε σε σακί το ζώο για τουλάχιστον δύο μέρες σε χωράφια μεταξύ Αλισσού και Λουσικών. Το σκυλάκι θα χάσει το ένα του πόδι.
Η καταγγελία στο Facebook έχει ως εξής:
«Ο Μάρκος λοιπόν, ενός έτους κ ούτε τέσσερα κιλά πλάσμα ,μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο της κ. Μπουρδακου. Το ένα ποδαράκι το ξεχνάμε.. θα πρέπει να ακρωτηριαστεί. Για το άλλο θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να το σώσουμε με ισχυρές αντιβιώσεις κ συνεχόμενες αλλαγές. Θα γίνει ακτινογραφία για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κατάγματα καθώς κ εξετασεις αίματος. Σαν τριποδάκι ελπίζω να καταφέρει να έχει μια καλή ζωή αλλά ο χρόνος θα δείξει πως θα πάει η επούλωση του. Είναι τουλάχιστον δυο μέρες εκεί μέσα σύμφωνα με τη γιατρό.
Το ζωάκι είναι ακόμα σοκαρισμένο, δεν είναι λίγο αυτό που πέρασε κ έχει μεγάλη ανηφόρα ακόμα. Το σακί που το είχαν κλείσει είναι από τροφή από πρόβατα κ το μπλε πλαστικό κορδόνι είναι από άχυρα, ίδιο ακριβώς με αυτό που είχαν κρεμάσει το σκυλάκο πριν λίγο καιρό από ένα δέντρο, εκατό μέτρα από εκεί που βρέθηκε σήμερα ο Μάρκος. Λυπάμαι που αυτοί οι άνθρωποι ζουν κ αναπνέουν τον ίδιο αέρα με εμάς. Μακάρι να υπάρξει η θεια δίκη για αυτούς, το σύμπαν να τους επιστρέψει αυτά που κάνουν.
Οποίος θα ήθελε να βοηθήσει στα έξοδα του Μάρκου επισυνάπτω σαν φωτογραφία τους λογαριασμούς της κ. Μπουρδακου, Πειραιώς κ Εθνική. Αιτιολογία » Μάρκος». Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, θα ενημερώσω σύντομα για το πως πάει ο μικρός. (Υγ. Επίσης για όσους μου έστειλαν μνμ ότι σοκάρονται απο τις φωτογραφιες κ με ρωτούν γιατι τις βάζω, καλυτερα να σοκάρονται απο την πραγματικότητα κ τον κόσμο στον οποιο ζουν κ να κανουν κατι για αυτο. Χιλιάδες ζώα κακοποιούνται κ κανεις δε μιλάει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι διαφορές στα συμπτώματα σε σχέση με τους ανθρώπους και η διαδικασία της διάγνωσης
Η Δημοτική Αστυνομία πραγματοποίησε δεκάδες ελέγχους τον Μάιο
Νέα έρευνα αποκαλύπτει πώς λίγα λεπτά παιχνιδιού την ημέρα ενισχύουν τον δεσμό σας
Η ζωή της Σουπέτ έχει αλλάξει πια ριζικά ενώ η υπόθεση της διαθήκης παραμένει ανοιχτή
Επιστήμονες αναλύουν το παιχνίδι μεταξύ διαφορετικών ειδών και τους λόγους που οδηγούν σε αυτή την παράτολμη συμπεριφορά
Με τρία καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, εξειδικευμένες τροφές και ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά τα ζώα, το Petshop88 προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα για κάθε κατοικίδιο
Επιστήμονες εξηγούν πώς η νευροβιολογία, η μνήμη και η ορμόνη της αγάπης ενεργοποιούν τις «τρελές» χαρές των σκύλων
Όψεις της πόλης, αναμνήσεις, πράγματα που συνέβησαν παλιά, και πράγματα που συμβαίνουν σήμερα γύρω μας
Τι κρύβεται πίσω από τις εκφράσεις των τετράποδων φίλων μας και γιατί συχνά τις παρερμηνεύουμε
Οι practitioners του χώρου υποστηρίζουν ότι δεν επικοινωνούν απαραίτητα με λόγια
Ερευνητές εντοπίζουν την πιο απλή αλλαγή που μπορεί να παρατείνει τη ζωή της
Καθώς εκσυγχρονίζονται οι όροι λειτουργίας του Εθνικού Μητρώου Ζώων Συντροφιάς
Υποχρεωτικό μικροτσίπ
Νέα στοιχεία για την εξημέρωσή τους - Γιατί η μείωση του μεγέθους δεν σημαίνει απαραίτητα χαμηλότερη νοημοσύνη
Υποχρεωτικό μικροτσίπ, απαγορεύσεις εκτροφής και αυστηρότεροι έλεγχοι, το νέο ενιαίο πλαίσιο
Γιατί η άνοιξη αλλάζει τη συμπεριφορά των τετράποδων φίλων μας
Η γύρη και οι εποχικές αλλεργίες επηρεάζουν και τα κατοικίδια - Τα συμπτώματα και οι τρόποι αντιμετώπισης
Τα σκυλάκια είναι μεν αξιαγάπητα αλλά δεν διένυσαν ποτέ 17 χλμ. για να επιστρέψουν σπίτι τους
Η φάρμα γιορτάζει την άνοιξη με ένα φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει μουσική, χορό και κεράσματα υπέρ των ζώων
Πώς σκέφτεται ένας σκύλος όταν μένει μόνος στο σπίτι — και τι σημαίνει το περίφημο «άγχος αποχωρισμού»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.