Κατοικιδια

«Κρακ κοκαΐνης» είχε καταναλώσει το Μπουλ Τεριέ που κατασπάραξε το αφεντικό του

Τι έδειξε η τοξικολογική έρευνα για τον βίαιο θάνατο του Μάριο Περιβόητος στο Γουντ Γκριν του Λονδίνου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
371680-767846.jpg

Ο σκύλος, ράτσας Σταφορντσάιρ Μπουλ Τεριέ, που είχε σκοτώσει τον περασμένο Μάρτιο τον ιδιοκτήτη του μπροστά στα μάτια τηλεοπτικού συνεργείου του BBC είχε καταναλώσει «κρακ κοκαΐνης». Ο 41χρονος, Μάριο Περιβόητος, υπάλληλος πληροφορικής και κάτοικος Λονδίνου, πέθανε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον σκύλο του «Μέιτζορ». Ο κάτοικος της περιοχής του Γουντ Γκριν έφερε σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, στο λαιμό, είχε ακατάσχετη αιμορραγία και ο σκύλος είχε κατασπαράξει τον λάρυγγά του. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια ενός τηλεοπτικού συνεργείου του BBC, το οποίο γύριζε ντοκιμαντέρ και έπαιρνε συνέντευξη από τον 41χρονο Λονδρέζο.

Μπουλ Τεριέ

Τι ήταν αυτό που έκανε τον σκύλο να αφηνιάσει; Ο κτηνίατρος Νίκολας Καρμάικλ, ο οποίος έκανε τις τοξικολογικές εξετάσεις,  δήλωσε ότι στα ούρα του σκύλου ανιχνευτήκαν υψηλά επίπεδα κοκαΐνης και μορφίνης. «Ο σκύλος είχε ξεκάθαρα καταναλώσει κοκαΐνη, και είτε την έφαγε είτε την εισέπνευσε μέσω του καπνού, είναι πιθανό να ήταν ένας παράγοντας που συνέβαλε στη συμπεριφορά του αυτή», είπε.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο. ο 41χρονος φαίνεται να έπαθε επιληπτική κρίση την ώρα που κινηματογραφούσε, πιθανότατα από χρήση ναρκωτικών.  Ο ιατροδικαστής, Άντριου Ουόκερ υποστήριξε ότι ο σκύλος πιθανόν είχε φάει κάποιο χαπάκι κοκαΐνης και επιτέθηκε στο αφεντικό του επειδή εξέλαβε το επιληπτικό συμβάν σαν προκλητική συμπεριφορά.

Οι τεχνικοί του BBC κάλεσαν ασθενοφόρο ενώ παράλληλα προσπάθησαν να τραβήξουν τον σκύλο από το λαιμό του 41χρονου. Τραγική ειρωνεία ο τίτλος και το θέμα του ντοκιμαντέρ του BBC «Drugs Map Britain» (Ο Χάρτης των Ναρκωτικών στη Βρετανία).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ