Health & Fitness

Θεσ/νίκη -Πληροφορίες: Θετικό το παιδί της 38χρονης στον κοροναϊό

Νοσηλεύεται και αυτό στο ΑΧΕΠΑ

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ
Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ © EUROKINISSI / ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Πληροφορίες ότι βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό και ο γιος της 38χρονης που είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο. Και οι δύο νοσηλεύονται στο ΑΧΕΠΑ.

Και ο γιος της 38χρονης από τη Θεσσαλονίκη, που είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο, βγήκε, σύμφωνα με πληροφοριες, θετικός στον κοροναϊό. Μητέρα και παιδί νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, με τη γυναίκα να βρίσκεται σε καραντίνα. 

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί πήγε κανονικά τη Δευτέρα και την Τρίτη στο σχολείο, το οποίο σήμερα παρέμεινε κλειστό για προληπτικούς λόγους.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλήθειες με τη Σουζάνα Παπαφάγου
Podcast Αλήθειες | Πίσω από κάθε φοβία υπάρχει μια ιστορία

Ένα επεισόδιο για τους φόβους που μας προστατεύουν, για εκείνους (τις φοβίες) που μας φυλακίζουν και για τη στιγμή που αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε όχι «πώς θα σταματήσω να φοβάμαι», αλλά «τι είναι αυτό που φοβάται μέσα μου;».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY