- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Δυο μήνες μετά και δεν έχουν πάθει σχεδόν τίποτα: Το πείραμα με fast food 62 ημέρες μετά
Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο δημιουργός του περιεχομένου
Το πείραμα με fast food 62 ημέρες μετά
Ένας γιατρό έδειξε φαγητά από αλυσίδες fast food που δεν έδειχναν κανένα σημάδι φθοράς παρά το γεγονός ότι ήταν δύο μηνών.
«Αυτό το «φαγητό» αρνείται να σαπίσει... και αυτό πρέπει να σας τρομάζει», προειδοποίησε ο Δρ Robert G. DeBease, ολιστικός γιατρός, στη λεζάντα του βίντεο που έγινε viral.
Ο γιατρός, που εδρεύει στο Newman της Γεωργίας, έβγαλε στη συνέχεια την κουζίνα που αψηφά τον χρόνο μπροστά στην κάμερα, εκφράζοντας την απίστευτη έκπληξή του στους 1,2 εκατομμύρια followers του. «Αν αυτό το φαγητό δεν σαπίζει, ίσως και το σώμα σας να μην ξέρει πώς να το διασπάσει, σωστά;», εξήγησε ο DeBease. «Έχω μια σακούλα με πατάτες τηγανητές και ένα χάμπουργκερ 62 ημερών», συνέχισε ο Δρ DeBease. «Έχω επίσης μια πίτσα».
Ο γιατρός είπε ότι βρήκε αυτά τα δείγματα ανησυχητικά, καθώς δεν παρουσίαζαν «καμία αλλαγή», εξηγώντας: «Δεν υπάρχει μούχλα, δεν υπάρχει αποσύνθεση. Προσωπικά, δεν το καταλαβαίνω. Αν αυτό ήταν [sic] ένα κομμάτι ψωμί, θα είχε το χρώμα του Κέρμιτ του βατράχου αυτή τη στιγμή».
Εξήγησε στη λεζάντα της ανάρτησης του ότι οι παραγωγοί fast food γεμίζουν τα προϊόντα τους με πρόσθετα όπως προπιονικό ασβέστιο, BHA [βουτυλιωμένη υδροξυανισόλη] και TBHQ [τερτ-βουτυλυδροκινόνη].
Αυτό έρχεται μετά από μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο British Medical Journal (BMJ) και διαπίστωσε ότι η έκθεση σε υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα συνδέεται με 32 αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία, συμπεριλαμβανομένων ψυχικών, αναπνευστικών, καρδιαγγειακών, γαστρεντερικών και μεταβολικών επιπλοκών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γυμνάσου έξυπνα, όχι σκληρότερα
Αν πριν καν καθίσεις στο τραπέζι νιώθεις να σφίγγεσαι, δεν είσαι υπερβολικός/ή. Το σώμα σου θυμάται.
Αφού το λέει η επιστήμη...πάμε πάσο
Πώς να απολαύσετε τις γιορτές χωρίς άγχος, βήμα-βήμα
Έλαβε τη διεθνή διαπίστευση ποιότητας & ασφάλειας Joint Commission International
Σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Τι να κάνετε αν μπει glitter ή κόλλα στο μάτι σας
Χαρίστε τα σε εκείνους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη
Αναδείχθηκε «True Leader» από την ICAPCRIF
Δεν είναι όλα τα σπυράκια στο πρόσωπο και το σώμα το ίδιο – κάποια από αυτά απλώς δεν πρέπει ούτε να τα ακουμπήσετε
Πώς τα… μελομακάρονα επηρεάζουν τις ορμόνες!
Έρευνα εξηγεί τη σχέση μεταξύ της κατανάλωσης ροφημάτων και της οστικής πυκνότητας
Προειδοποιήσεις των επιστημόνων για ραγδαία διασπορά λόγω των εορταστικών συναθροίσεων - Τα μέτρα προστασίας
Ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου
Το έργο του Σάββα Σαββόπουλου αναδεικνύει τη στενή διαπλοκή τραύματος, μηχανιστικής λειτουργίας και ψυχοσωματικής αποδιοργάνωσης
Γιατί η καθημερινή αλλαγή καλτσών και το σωστό πλύσιμο είναι απαραίτητα για την υγεία των ποδιών
Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις και πιθανότητα επανεμφάνισης
Τι να κάνουμε και τι να αποφύγουμε
Η αλλαγή που δεν ξεκινά την 1η Ιανουαρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.