- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Όμιλος ΙΑΣΩ και WWF Ελλάς: Στρατηγική Συνεργασία
Για έναν ζωντανό πλανήτη που θα εγγυάται την υγεία
WWF Ελλάς και Όμιλος ΙΑΣΩ συνεργάζονται για την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης
Εγκαινιάστηκε μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία μεταξύ του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «δίπλα σας» του Ομίλου ΙΑΣΩ και της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF Ελλάς με στόχο τη δημιουργία ενός μέλλοντος όπου άνθρωπος και φύση θα συνυπάρχουν αρμονικά. Οι δύο φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους, έχοντας ως κοινό όραμα έναν ζωντανό πλανήτη που θα εγγυάται την υγεία, την ευημερία και την ασφάλεια τόσο στους πολίτες του σήμερα, όσο και στις επόμενες γενιές.
Βασικός σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η ανάπτυξη μιας ενεργούς ομάδας οικογενειών που με βασικό σημείο αναφοράς τα παιδιά τους και το μέλλον τους, ενημερώνονται, ευαισθητοποιούνται γύρω από τις σύγχρονες περιβαλλοντικές προκλήσεις και αναλαμβάνουν ενεργό δράση, υιοθετώντας έναν πιο υπεύθυνο τρόπο ζωής. Σε αυτό το «ταξίδι» δεν θα είναι μόνοι τους. Θα έχουν στο πλευρό τους το WWF Ελλάς που θα τους υποστηρίζει ουσιαστικά, λύνοντας όλες τις απορίες τους και προσφέροντάς τους πρακτικές και βιώσιμες λύσεις. Αντίστοιχα, ο Όμιλος ΙΑΣΩ θα βρίσκεται δίπλα τόσο στις οικογένειες αυτές, όσο και στο WWF, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειές τους για τη διαμόρφωση μιας περιβαλλοντικής συνείδησης στις επόμενες γενιές πολιτών που θα είναι ικανή να συμβάλλει στην αποκατάσταση της περιβαλλοντικής ισορροπίας και εν τέλει στη δημιουργία ενός υγιούς πλανήτη.
Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, κανείς δεν μπορεί να μείνει αδρανής. Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο οργανισμοί θα συνεργαστούν στενά μέσα στους επόμενους μήνες, θέτοντας τις βάσεις για την ανάπτυξη μιας ενεργής κοινότητας οικογενειών, η οποία με την ουσιαστική υποστήριξη του Ομίλου ΙΑΣΩ και του WWF, θα διεκδικήσει έναν καλύτερο και πιο βιώσιμο κόσμο για τα παιδιά μας.
Η κ Χριστίνα Ταμπουρέα CCO Oμίλου ΙΑΣΩ δήλωσε: «Σήμερα η βιοποικιλότητα στον πλανήτη μας απειλείται και οι αιτίες είναι γνωστές. Χωρίς τον φυσικό κόσμο δεν μπορούμε να επιβιώσουμε και είναι λάθος να τον θεωρούμε δεδομένο. Σε αυτήν μας την προσπάθεια, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για αυτήν μας την συνεργασία. Είναι σημαντικό στο ταξίδι που κάνεις για ένα καλύτερο αύριο στον πλανήτη μας, να βρίσκεις τόσο δυνατούς συνεργάτες με τους οποίους μοιράζεσαι το ίδιο όραμα. Αυτή η συνεργασία με το WWF μια από τις μεγαλύτερες οργανώσεις στον κόσμο για την προστασία του περιβάλλοντος, θα μας δώσει ακόμα περισσότερη δύναμη και ενέργεια, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και εμείς ως Όμιλος Υγείας για ένα καλύτερο και βιώσιμο κόσμο για τα παιδιά μας. Όλοι θέλουμε το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά μας και οφείλουμε να τα εκπαιδεύσουμε για να σέβονται το περιβάλλον, τον συνάνθρωπο, την κοινωνία».
Ο κ Κωνσταντίνος Λιαρίκος, Επικεφαλής τμήματος Ανάπτυξης από το WWF Ελλάς δήλωσε: «Η προστασία του περιβάλλοντος δεν ήταν ποτέ μόνο μια ατομική προσπάθεια. Απαιτεί συνεργασία και συλλογικότητα με άτομα και φορείς που μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς και τις ίδιες ευαισθησίες για το κοινό μας σπίτι, τον πλανήτη. Η έννοια της συνεργασίας βρισκόταν πάντα στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του WWF Ελλάς, καθ’ όλη την τριαντάχρονη πορεία του. Μια τέτοια συνεργασία είναι αυτή που ξεκινά σήμερα με τον Όμιλο ΙΑΣΩ και μέσω της οποίας, θα τεθούν τα πρώτα θεμέλια, προκειμένου οι γονείς που φέρνουν μια νέα ζωή στον κόσμο, να μπορούν και οι ίδιοι να συμβάλλουν ενεργά στη διαμόρφωση ενός μέλλοντος υγιούς και βιώσιμου για τα παιδιά τους και τα παιδιά όλου του κόσμου. Γιατί μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν είναι σεξιστικό το ζήτημα, αλλά αφορά τη διαφορετική λειτουργία του οργανισμού των δύο φύλων
Συνομιλία με τον γιατρό-διδάκτορα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης Γιώργο Μπούτλα
Υπολογίζεται ότι το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού υποφέρει από αυτό
Η μετάδοση του ιού γίνεται κυρίως μέσω σωματικών υγρών
Αν είσαι γυναίκα, τα αθλητικά σου παπούτσια έχουν πρόβλημα και ίσως το είχες καταλάβει
Δύο οπτικές από την Gilead Sciences: Πώς η ιατρική επιστήμη και η επικοινωνία γίνονται σύμμαχοι στη μάχη κατά του κοινωνικού φόβου
Ναι, το ''δωράκι'' που κρύβει η πρώτη πάνα αποκαλύπτει πολλά περισσότερα απ΄όσα ξέραμε μέχρι σήμερα
Πώς η σαρκοπενία οδηγεί σε μειωμένη ενέργεια και κινητικότητα
Ανοίγει τον διάλογο για τον εμβολιασμό κατά του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων
Πρωτοποριακές, πολυλειτουργικές πλατφόρμες απεικόνισης
Στη Μαδρίτη, με Έλληνα ογκολόγο μεταξύ των συμμετεχόντων
Ταινία μικρού μήκους για τις σπάνιες παθήσεις
Τι έδειξε πρόσφατη μελέτη
Ο πρώτος παράγοντας είναι ο κιρκάδιος ρυθμός, το εσωτερικό μας ρολόι
Οι δεξιότητες που παραμένουν αποκλειστικά ανθρώπινες
Ο δεκάλογος του αποκλεισμού και της ευαλωτότητας
5 & 6 Δεκεμβρίου στο Γ.Ν.Α. Κοργιαλένειο – Μπενάκειο Ε.Ε.Σ., «Δρακοπούλειο» Αμφιθέατρο Ψυχιατρικού Τομέα
Εθνικός στόχος η ενίσχυση της γονιμότητας και του δημογραφικού - Γεννήθηκαν 3 νέες ζωές
Η επιστήμη εξηγεί: ο καλύτερος τρόπος να παραμείνεις υγιής και δραστήριος όσο μεγαλώνεις είναι να… σηκώνεις βάρη
Κάποιες θεωρούν ότι συμβαίνει και υπάρχει και εξήγηση...
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.