Health & Fitness

Affidea: 15 χρόνια κορυφαίες υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα

Αξιοπιστία στη διάγνωση, καινοτομία στις πρακτικές, αμοιβαιότητα στις σχέσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όμιλος Affidea, εικόνα γραμματείας με φωτεινή επιγραφή Affidea στο πίσω μέρος

Η Affidea Ελλάδος κλείνει 15 χρόνια παρουσίας στον χώρο της υγείας, με κορυφαίες και διαρκώς εξελισσόμενες υπηρεσίες.

Από το έτος ίδρυσής της και μέχρι σήμερα, η Affidea έχει κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη του κόσμου, τηρώντας τις αξίες που υποδηλώνει το όνομά της: αξιοπιστία στη διάγνωση, καινοτομία στις πρακτικές, αμοιβαιότητα στις σχέσεις. Χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, εφαρμόζοντας απαιτητικά πρωτόκολλα στις διαγνωστικές εξετάσεις -όπως η μαγνητική και αξονική τομογραφία- και ακολουθώντας τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις, η Affidea συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων και ποιοτικότερων παρόχων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Η μητρική Affidea της Waypoint Capital δραστηριοποιείται σε 16 ευρωπαϊκές χώρες με 280 μονάδες υγείας και είναι ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές και παρόχους στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας στην Ευρώπη.

Η Affidea Ελλάδος συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια παρουσίας, αποτελώντας έναν δυναμικό παίκτη στο χώρο της υγείας με εκτεταμένο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων, το οποίο ξεκίνησε από την Καλαμάτα το 2005 και σήμερα φτάνει από την Καβάλα μέχρι την Κρήτη. Σε αυτά τα 15 χρόνια, η Affidea δημιούργησε νέα κέντρα, πραγματοποίησε στρατηγικής σημασίας συνεργασίες και εξαγορές -όπως τα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου Υγεία στην Αττική, ενώ το 2017 μπήκε στον ασφαλιστικό χώρο πιο δυναμικά χάρη στη συνεργασία της με την Εθνική Ασφαλιστική που της εμπιστεύθηκε τα ατομικά της συμβόλαια. Η στρατηγική του ομίλου περιλαμβάνει επίσης τη δραστηριοποίηση και επέκταση σε νέους τομείς, αγορές και παροχές υπηρεσιών. Έτσι, στις αρχές του 2020 επεκτάθηκε στον κλάδο της δερματολογίας εξαγοράζοντας τα πρότυπα ιατρικά κέντρα City Med σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Όμιλος Affidea, εξωτερική όψη κτηρίου που στεγάζει τα διαγνωστικά ιατρεία της εταιρείας

Οι πρότυποι ιατρικοί χώροι
Τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea λειτουργούν σε πρότυπους ιατρικούς χώρους υψηλής αισθητικής και είναι εξοπλισμένα με ιατρικά μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής. Ακόμη, στελεχώνονται από έμπειρο ιατρικό προσωπικό με άρτια επιστημονική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία στο χώρο της υγείας. Τα διαγνωστικά της κέντρα είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001, ενώ τα βιοπαθολογικά εργαστήρια είναι διαπιστευμένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 15189 για κλινικές δοκιμές. Ειδικά στον τομέα της τεχνολογίας αιχμής, η Affidea διατηρεί πολυετείς συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες, όπως η GE Healthcare. Η ενσωμάτωση της ψηφιακής τεχνολογίας, της τεχνητής νοημοσύνης και της ανάλυσης μεγάλων δεδομένων στην ιατρική πρακτική είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη βελτίωση της κλινικής επίδοσης, την επέκταση της ιατρικής ακρίβειας και τελικά την ταχύτερη διάγνωση.

Οι βραβεύσεις
Οι επενδύσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με τις συνεχείς αναβαθμίσεις των χώρων και των κτιριακών υποδομών αποτελούν την καλύτερη εγγύηση παροχής υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Απόδειξη της επιχειρηματικής αριστείας της, η ξεχωριστή διάκριση που έλαβε για ακόμη μία χρονιά ως μία από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες κι ένα από τα διαμάντια της ελληνικής οικονομίας στο Diamonds Forum 2020. Οι ανώτατες διακρίσεις που κατέκτησε από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ακτινολογίας για την ασφάλεια των ασθενών από πλευράς ακτινοπροστασίας, αποτελούν αναμφίβολα αναγνώριση του πάθους των ανθρώπων της για προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών προς τον εξεταζόμενο.

Affidea: 15 Χρόνια Στηρίζουμε την Υγεία σας

Ο ασθενής στο επίκεντρο
Η ικανοποίηση των ανθρώπων που αναζητούν και εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της, αποτελεί προτεραιότητα και η φιλοσοφία της στηρίζεται στην ιδέα ότι «πάνω από όλα είναι η υγεία», μία ιδέα που καθοδηγεί τους επαγγελματίες της καθημερινά. Η Affidea διατηρεί επίσης ένα κοινωνικό πρόσωπο, εμπνέοντας δύναμη και ελπίδα, ενώ θέτει παράλληλα ρεαλιστικούς στόχους προόδου. Έχει καταφέρει μάλιστα να γίνει για τους ασθενείς, τις οικογένειές τους και την ιατρική κοινότητα σημείο αναφοράς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ουσιαστικά, συνεχίζει το έργο της συνεισφοράς στην προαγωγή της καλής υγείας και της ποιοτικής ζωής με έναν και μοναδικό σκοπό: τα χαμόγελα των ασθενών όταν αντιλαμβάνονται πως πέτυχαν τον στόχο τους και επιστρέφουν λειτουργικοί στην καθημερινότητά τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ