- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Δωρεά υγειονομικού υλικού
Γάντια, μάσκες, ιατρικές στολές και ιατρικό εξοπλισμό
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει νοσοκομεία της Ηπείρου με δωρεά υγειονομικού και ιατρικού εξοπλισμού.
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε ότι ξεκινάει μία προσπάθεια στήριξης των νοσοκομείων της Ηπείρου, στην μάχη που δίνουν ενάντια στον κορωνοϊό. Για αυτό τον σκοπό, προχωράει στη δωρεά υγειονομικού και ιατρικού υλικού.
«Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για αδιάλειπτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, ενισχύει τα δημόσια νοσοκομεία της Ηπείρου και τα εφοδιάζει με υγειονομικό υλικό και ιατρικό εξοπλισμό, στο πλαίσιο της συλλογικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19) και την προστασία της δημόσιας υγείας.
»Συγκεκριμένα, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου συμβάλει στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων - Χατζηκώστα, του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας και του Γενικού Νοσοκομείου – ΚΥ Φιλιατών, προσφέροντας είδη ατομικής προστασίας όπως γάντια, μάσκες και ιατρικές στολές, αλλά και ιατρικό εξοπλισμό όπως οθόνες παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών των ασθενών».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Ντίτερ Μπρόερινγκ μιλά στην ATHENS VOICE για τη ρομποτική επανάσταση μέσα στο χειρουργείο, ενώ ο Γιώργος Σωτηρόπουλος εξηγεί γιατί η Ελλάδα έμεινε πίσω και τι μπορεί να αλλάξει από το φθινόπωρο
Ποια εταιρεία ετοιμάζεται να το βγάλει στην αγορά
Τέλος τα λεφτά από το Ταμείο Ανάκαμψης
Τι λένε επιστήμονες για τον μεγάλο φόβο των γονιών
Τι λένε οι επιστήμονες
Συνεργασία-ορόσημο μεταξύ Takeda και kυβέρνησης της Ινδονησίας
Πρωτοποριακή εκπαιδευτική δράση
Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου
Ο ιδιαίτερος συνδυασμός που διχάζει
Κύμα καύσωνα στη χώρα σήμερα, φτάνει τους 43 βαθμούς η θερμοκρασία
11,9 χρόνια ζωής με προβλήματα υγείας για κάθε άνθρωπο
Η παρερμηνεία πίσω από τις αλμυρές πατάτες
Η ίδια χρειάστηκε να αλλάξει τρεις γιατρούς
Κοινό όραμα η υπεύθυνη αξιοποίηση της ΑΙ & η ψηφιακή εγγραμματοσύνη στην υγεία
Βραβείο Platinum για την καλύτερη στρατηγική DEI στον φαρμακευτικό κλάδο
Οι επιπτώσεις της μη οριοθέτησης
Τα συμπτώματα που θα πρέπει να προσέξουν οι γονείς
«Κανείς δεν ακούει: Η δυσπιστία που βιώνουν οι ασθενείς με Sjögren
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.