- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Νέο τεστ υπόσχεται διάγνωση σε δύο ώρες
Από τον ίδιο ιαπωνικό όμιλο που έχει αναπτύξει το αντιγριπικό Avigan
Κορωνοϊός: Νέο τεστ από ιαπωνικό όμιλο υπόσχεται ταχύτερα αποτελέσματα σε σχέση με τη σημερινή διάγνωση.
Ο ιαπωνικός όμιλος συμμετοχών Fujifilm Holdings Corp ανακοίνωσε ότι θυγατρική του ανέπτυξε νέο τεστ για να επιβεβαιώνεται εάν κάποιος ασθενής έχει μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό, το οποίο μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για τη διάγνωση στις περίπου δύο ώρες.
Το τεστ ανέπτυξε μια από τις θυγατρικές του ομίλου που ειδικεύεται στα χημικά προϊόντα, η Fujifilm Wako Pure Chemical Corp, διευκρινίζει δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε ο όμιλος.
Το τεστ αυτό, με την κωδική ονομασία «SARS-CoV-2 RT-qPCR Detection», φέρεται να εξασφαλίζει αποτελέσματα ταχύτερα από το υπάρχον τεστ, που βασίζεται στην αλυσιδωτή αντίδραση της πολυμεράσης (polymerase chain reaction, PCR) και χρειάζεται σήμερα τέσσερις ως έξι ώρες για να δώσει αποτέλεσμα, πάντα σύμφωνα με τον όμιλο.
Το αντιγριπικό φάρμακο Avigan, του ίδιου ιαπωνικού ομίλου, υποβάλλεται σε κλινικές δοκιμές στην Κίνα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το watersport που σε κάνει να ξεχνάς ότι βρίσκεσαι ακόμα στην πόλη
Μιλήσαμε με τη δημιουργό και διοργανώτρια του project για το wellness trend που φέρνει το pilates στον ιππικό όμιλο Σείριος στο Κορωπί
Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος που προτείνουν ειδικοί
Ένα μικρό βήμα που πολλές γυναίκες αγνοούν
Εμφανίζεται συχνότερα στους άνδρες, αλλά μπορεί να παρουσιαστεί και στις γυναίκες, καθώς και σε παιδιά ή βρέφη
Τα εύθραυστα νύχια μπορεί να είναι παχιά και εύθρυπτα ή μαλακά και εύκαμπτα
«Η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να σώσει τη ζωή σου»!
Διακρίθηκαν οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA και InterMed
Επόμενος σταθμός η Λήμνος
Βοηθά η άσκηση με αντιστάσεις στον περιορισμό της εξέλιξής της;
Το εύρημα που εντυπωσίασε τους επιστήμονες
Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα
Ένα επεισόδιο για τους φόβους που μας προστατεύουν, για εκείνους (τις φοβίες) που μας φυλακίζουν και για τη στιγμή που αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε όχι «πώς θα σταματήσω να φοβάμαι», αλλά «τι είναι αυτό που φοβάται μέσα μου;».
Νοσηλεύτρια του Ερυθρού Σταυρού εξηγεί τι τελικά ισχύει με το συγκεκριμένο ψάρι
Το ενδιαφέρον των επιστημόνων στρέφεται πλέον και στις γυναίκες που δεν θηλάζουν
Πώς οι επιπτώσεις της ακραίας ζέστης δεν περιορίζονται στην ατομική δυσφορία, αλλά επεκτείνονται στην εργασία, τη μάθηση και στην ευρύτερη λειτουργία της κοινωνίας.
Τα πρώτα συμπτώματα και οι τρόποι αντιμετώπισης
Επιπλέον, μπορούν να καταγράψουν τη βλάβη που έχει συσσωρευτεί με την πάροδο των ετών
Και αν ναι,...θέλουμε πραγματικά να σβήσουμε όσα μας πόνεσαν;
Μια συνήθεια που περνά απαρητήρητη, όμως αλλάζει πολλά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.