- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Η Roche Hellas στηρίζει την απασχόληση για άτομα με αναπηρία και νέους αποφοίτους
Ήταν Πλατινένιος Χορηγός της Ημέρας Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία
Πλατινένιος Χορηγός της Ημέρας Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία ήταν η Roche Hellas, στηρίζοντας την απασχόληση για άτομα με αναπηρία
Η Roche Hellas αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της σε άτομα με αναπηρία και νέους αποφοίτους, συμμετέχοντας σε πρωτοποριακές πρωτοβουλίες για την προσφορά ευκαιριών επαγγελματικής εξέλιξης κοινωνικών ομάδων που αντιμετωπίζουν προκλήσεις σε θέματα απασχόλησης.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ήταν Πλατινένιος Χορηγός της φετινής Ημέρας Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία (Career Fair.4All 2019), που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ethelon. Η εκδήλωση είχε στόχο τη δημιουργία ίσων ευκαιριών στην αγορά εργασίας καθώς και την ενδυνάμωση του επαγγελματικού προφίλ ατόμων με αναπηρία.
Παράλληλα, η Roche Hellas έγινε η πρώτη φαρμακευτική εταιρεία που προχώρησε σε οικονομική ενίσχυση του ReGeneration, του πρωτοποριακού προγράμματος αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, που έχει στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του νέου πτυχιούχου και της αγοράς εργασίας και να συμβάλλει έτσι στην ενίσχυση της νεανικής απασχολησιμότητας, καταπολεμώντας στην πράξη το brain-drain στις νεανικές ηλικίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό της χορηγίας αντλήθηκε έναντι της κατασκευής εκθεσιακού περιπτέρου στο πλαίσιο του 25ου Συνεδρίου Κλινικής Ογκολογίας.
«Στη Roche Hellas, θέτοντας πάντα τον ασθενή στο επίκεντρο και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, δεσμευόμαστε να ανταποκρινόμαστε συνεχώς στο κάλεσμα για ουσιαστική επένδυση των πόρων και να δίνουμε καινοτόμες λύσεις που προάγουν την επιστήμη και την απασχόληση», σημείωσε η Ξένια Καπόρη, Διευθύντρια Εξωτερικών Υποθέσεων της Roche Hellas.
Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Roche Hellas, Βαγγέλης Γκιόκας: «Στη Roche Hellas πιστεύουμε ότι η επιτυχία μας βασίζεται στο συνδυασμό του ταλέντου και της απόδοσης του κάθε εργαζομένου. Για το λόγο αυτό φροντίζουμε να προάγουμε την πολυμορφία και τις ίσες ευκαιρίες για όλους δημιουργώντας μία εργασιακή νοοτροπία που θα λαμβάνει υπόψη τις πραγματικές ικανότητες και δεξιότητες κάθε υποψηφίου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μυαλό τρέχει σε σκέψεις και αρνητικά σενάρια κι εμείς βουλιάζουμε σαν να βρισκόμαστε σε μια κινούμενη άμμο
Δεν είναι σεξιστικό το ζήτημα, αλλά αφορά τη διαφορετική λειτουργία του οργανισμού των δύο φύλων
Συνομιλία με τον γιατρό-διδάκτορα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης Γιώργο Μπούτλα
Υπολογίζεται ότι το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού υποφέρει από αυτό
Η μετάδοση του ιού γίνεται κυρίως μέσω σωματικών υγρών
Αν είσαι γυναίκα, τα αθλητικά σου παπούτσια έχουν πρόβλημα και ίσως το είχες καταλάβει
Δύο οπτικές από την Gilead Sciences: Πώς η ιατρική επιστήμη και η επικοινωνία γίνονται σύμμαχοι στη μάχη κατά του κοινωνικού φόβου
Ναι, το ''δωράκι'' που κρύβει η πρώτη πάνα αποκαλύπτει πολλά περισσότερα απ΄όσα ξέραμε μέχρι σήμερα
Πώς η σαρκοπενία οδηγεί σε μειωμένη ενέργεια και κινητικότητα
Ανοίγει τον διάλογο για τον εμβολιασμό κατά του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων
Πρωτοποριακές, πολυλειτουργικές πλατφόρμες απεικόνισης
Στη Μαδρίτη, με Έλληνα ογκολόγο μεταξύ των συμμετεχόντων
Ταινία μικρού μήκους για τις σπάνιες παθήσεις
Τι έδειξε πρόσφατη μελέτη
Ο πρώτος παράγοντας είναι ο κιρκάδιος ρυθμός, το εσωτερικό μας ρολόι
Οι δεξιότητες που παραμένουν αποκλειστικά ανθρώπινες
Ο δεκάλογος του αποκλεισμού και της ευαλωτότητας
5 & 6 Δεκεμβρίου στο Γ.Ν.Α. Κοργιαλένειο – Μπενάκειο Ε.Ε.Σ., «Δρακοπούλειο» Αμφιθέατρο Ψυχιατρικού Τομέα
Εθνικός στόχος η ενίσχυση της γονιμότητας και του δημογραφικού - Γεννήθηκαν 3 νέες ζωές
Η επιστήμη εξηγεί: ο καλύτερος τρόπος να παραμείνεις υγιής και δραστήριος όσο μεγαλώνεις είναι να… σηκώνεις βάρη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.