Health & Fitness

Τι θα γίνει στη Βουλιαγμένη τον Απρίλιο; Μάθε από τώρα!

Και δήλωσε συμμετοχή για να συμμετάσχεις στο συναρπαστικό XTERRA Greece Championship

sgdi.jpg
Μαριάννα Μαρμαρά
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποδηλατικός αγώνας στη Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη
Ποδηλατικός αγώνας στη Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη © XTERRA Greece

Τα μάθατε; Εμείς τα μάθαμε και είμαστε εδώ για να σας τα πούμε. Στις 20 και στις 21 Απριλίου κατεβαίνουμε νότια. Πάμε στη Βουλιαγμένη και συμμετέχουμε στην κορυφαία διεθνή διοργάνωση Off Road τριάθλου XTERRA όπου θα δούμε με διαφορετικό μάτι την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Γιατί; Διότι η Βουλιαγμένη αποτελεί τον ιδανικό στίβο για την παγκοσμίου βεληνεκούς διοργάνωση και οι διαδρομές της αποτελούν ξεχωριστή πρόκληση για κάθε τριαθλητή. Ένα γρήγορο, συναρπαστικό και με απίστευτη θέα τερέν, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία σε όσους επιλέξουν να το ζήσουν.

Το XTERRA Greece Championship, μέρος του European και World Tour συμπληρώνει επτά χρόνια επιτυχημένης πορείας και θα φιλοξενηθεί για 4η φορά στο μαγευτικό Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Συνδιοργανώνεται από την XTERRA Greece και τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Στόχος της διοργάνωσης για το 2019, όπως εκφράστηκε από τους διοργανωτές στην Παρουσίαση Τύπου, είναι να εκτοξεύσει τον αριθμό των συμμετοχών, με κορυφαίους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές απ’ όλο τον κόσμο. Επίσης, επιδίωξη της διοργάνωσης είναι η μύηση ακόμη περισσοτέρων να το δοκιμάσουν πρώτη φορά.. μόνοι τους ή σε ομάδες.

Το XTERRA Greece Championship είναι μια ολοκληρωμένη και ταυτοχρόνως ξεχωριστή αθλητική εμπειρία. Γύρω από το κεντρικό αθλητικό γεγονός, χτίζεται με γνώση και υψηλό επίπεδο από την TRIMORE Multisports TOUR, ένα διήμερο με αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για το παιδί, την οικογένεια, την παρέα.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις  στο Cross Aquathlon, μια γρήγορη, συναρπαστική και ακίνδυνη εκδοχή του XTERRA Experience καθώς και στο φανταστικό Lazer Run, μια επίσης ξεχωριστή εκδοχή έμπνευσης και παρακίνησης στο Μοντέρνο Πένταθλο. Παράλληλα..σκάκι, yoga for all, aqua aerobic, ποδηλατική βραδυπορεία, SUP Experience και άλλες εκπλήξεις, θα κάνουν το Σάββατο μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Το XTERRA Greece, προσφέρει στο νικητή κάθε ηλικιακής κατηγορίας, πρόκριση να αγωνιστεί στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA που πραγματοποιείται κάθε τέλος Οκτωβρίου στο Maui της Χαβάης.

Οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε 2 διαφορετικές αποστάσεις:

  • Full Distance: 1500m κολύμβηση, 30km mountainbike, 10km ορεινό τρέξιμο και 
  • Sprint Distance: 750m κολύμβηση, 15km mountainbike, 5km ορεινό τρέξιμο.

Και στις δυο αποστάσεις μπορούν να συμμετέχουν ομάδες σκυταλοδρομίας, αποτελούμενες από 2 ή 3 αθλητές / αθλήτριες.

Στον αγώνα αναμένονται να λάβουν μέρος επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων από περισσότερες από 25 χώρες.

Πατήστε ΕΔΩ για να δηλώσετε συμμετοχή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ