Tο ιδανικό σημείο για να γνωρίσεις τη γαστρονομική παράδοση της Κέρκυρας
Η ιστορία ξεκινά το 2005 όταν ο Κωνσταντίνος Λάζαρης φτιάχνει ένα αποσταγματοποιείο όπου θα πρωταγωνιστεί ο πιο πολύτιμος καρπός της Κέρκυρας: το κουμκουάτ! Σήμερα το αποσταγματοποιείο είναι το ιδανικό σημείο για να γνωρίσεις τη γαστρονομική παράδοση του νησιού. Εδώ θα ανακαλύψεις φοβερά λικέρ κουμκουάτ και Limoncello, το υπέροχο Ούζο Lazaris, μάντολες και μαντολάτα, μαρμελάδες χωρίς προσθήκη ζάχαρης, την πικάντικη συκομαΐδα της Κέρκυρας, δύο chutney κουμκουάτ, αλλά και κάτι μοναδικό: το βραβευμένο London Dry Gin Merlin, με την υπέροχη συσκευασία και την ιδιαίτερη γεύση που του χαρίζει το κουμκουάτ.
Ευγενίου Βουλγάρεως 22 Παλιά Πόλη, 2661181001
Εθνική Οδός Κέρκυρας Παλαιοκαστρίτσας, Θέση Τζάβρου 2661099820
Distillery: 2ο χλμ. Εθν. Οδού Κέρκυρας Αχιλλείου, 2661033400
www.lazarisartisan.com