- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ποια είναι η μυστική συνταγή non alcoholic του καλoκαιριού;
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Crodino, το non alcoholic απεριτίφ που συνοδεύει τα καλοκαίρια σου
- ADVERTORIAL
Αν το καλοκαίρι ήταν συνταγή τότε αυτή θα είχε σίγουρα τα εξής συστατικά: Ένα δροσερό aperitivo με χρώμα ξανθό, βαθύ κίτρινο με πορτοκαλί λάμψεις -άκρως εντυπωσιακό και ζωηρό-, αφρώδες, με αναμφισβήτητα μοναδική γεύση. Aρκετές βουτιές στη θάλασσα ή διασκεδαστικά pool party (Pool party season is here, yeah!), εναλλαγές πολύχρωμων μαγιό, αγαπημένους φίλους, ανεβαστική μουσική και χαρούμενη διάθεση. Εποχή: Καλοκαίρι. Ποτό: Mη αλκοολούχο απεριτίφ Crodino. Συνταγή: Επιτυχημένη, γεμάτη χρώμα και φυσαλίδες. Συναίσθημα: Απόλυτη χαλάρωση και ξεγνοιασιά. Τοποθεσία: Δίπλα στην πισίνα. Σύνθημα: Get the party started!
Το ραδιόφωνο παίζει τώρα τα hit του καλοκαιριού, λίγο το «Ταξίδι» της Μαρίνας Σπανού, το LALALALA της Μαρίνας Σάττι και φυσικά από Coldplay το feels like Ι am falling in love. Η διάθεση έχει ανέβει και το must μη αλκοολούχο πότο αρχίζει να σερβίρετε μπροστά μου από χέρι σε χέρι. Φυσικά βάζω και εγώ ένα χεράκι βοηθείας! Πρώτο βήμα, προσθέτω πολύ πάγο σε ποτήρι κρασιού μέχρι να γεμίσει, αφού το Crodino πρέπει να σερβίρεται έτσι. Έπειτα βάζω το non alcoholic απεριτίφ, συνεχίζω με μια φέτα πορτοκάλι για γαρνιτούρα, ενώ όποιος θέλει μπορεί να ρίξει και μια σταγόνα σόδα για περισσότερες φυσαλίδες στο ποτήρι του -bubble time, έχει πάντα άλλη χάρη αυτή η διαδικασία. Ποτήρια ψηλά λοιπόν, και cheers!
Είναι το τέλειο ρόφημα όταν θέλεις κάτι δροσιστικό ανά πάσα στιγμή ενώ αποτελεί μια καλή λύση για όλους, για τους φίλους και μη του αλκοόλ. Η γεύση του οδηγεί σε μια ενδιαφέρουσα πικρή γλυκύτητα, με πολύπλοκα μπαχαρικά κι στην επίγευσή του, αφήνει ένα εκλεπτυσμένο και εκπληκτικό φινίρισμα πικάντικου εσπεριδοειδών, με φυτικούς και ξυλώδεις τόνους. Αυτές οι παρατεταμένες νότες πορτοκαλιού και φρούτων, έντονα καρυκευμένες με νότες βοτάνων είναι με λίγα λόγια αυτό που τους ξετρελαίνει όλους.
Ο «μύθος» λέει πως η μυστική συνταγή του Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης. Συγκεκριμένα, το non alcoholic aperitivo δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στην Ιταλία το 1965 και η συνταγή του δεν άλλαξε ποτέ -λογικό-, μονάχα αναβαθμίστηκε. Θα το δεις να σερβίρεται από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ -σε κάθε γωνιά του πλανήτη- παρέα με νόστιμα σνακ και μεζεδάκια, όπως τάπας ή συνοδευτικά, τυριά και αλλαντικά ή ακόμη και με ένα απλό γεύμα. Απόλαυσε το με τον δικό σου τρόπο, σε θερινά και ταράτσες, party, δίπλα στη θάλασσα, παντού. Εκεί που έχει ανάγκη η καρδιά σου.
Οι πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας άλλωστε απολαμβάνονται πάντα με το δικό μας, αυθεντικό στιλ. Ας το φανταστούμε, εμείς και η αγαπημένη μας παρέα με ένα ωραίο παγωμένο χρυσαφένιο Crodino στα χέρια μας. Σε έναν κόσμο που πολλοί ακολουθούν τους σιωπηλούς κανόνες, απολαμβάνουμε τις επιλογές μας χωρίς συμβιβασμούς, όπου κι αν βρισκόμαστε, με τον δικό μας τρόπο χάρη στο μη αλκοολούχο spritz Crodino που βρίσκεται πάντα δίπλα μας στις πιο ωραίες καλοκαιρινές στιγμές. Say YES to Aperitivo? Anytime!
Ανακάλυψε περισσότερα για τον κόσμο του Crodino στο crodino.com
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να συνδυάσεις τη σαμπάνια με τα ψώνια στην Ερμού
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.