Wine & Spirits

Οι Gastronomads και ο σεφ Μιλτιάδης Κιούκας μας καλούν σε ένα γαστρονομικό ταξίδι στο Μπορντό

Ραντεβού στον πύργο Πετρέζα στις 8 Δεκεμβρίου

labrini-trougkou.jpg
Λαμπρινή Τρούγκου
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επόμενος Προορισμός "Μπορντό": Το νέο γαστρονομικό event που ετοιμάζουν οι Gastronomads στις 8 Δεκεμβρίου στον πύργο Πετρέζα
© Unsplash

Επόμενος Προορισμός «Μπορντό»: Το γαστρονομικό event που ετοιμάζουν οι Gastronomads θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου στον πύργο Πετρέζα

Μπορεί να υπάρχουν δεκάδες λόγοι να επισκεφτεί κανείς το Μπορντό της Γαλλίας, αλλά ανάμεσα στους σημαντικότερους είναι σίγουρα η γαστρονομική του κουλτούρα της πόλης. Εκλεκτά κρασιά, γευστικά πιάτα βασισμένα σε ξεχωριστά τοπικά προϊόντα, γαστρονομικές εμπειρίες που απογειώνουν το concept του food & wine pairing. Αν όλα αυτα σου φαίνονται κάτι παραπάνω από δελεαστικά και η περιήγηση στη γαλλική πρωτεύουσα του κρασιού βρίσκεται ήδη στο bucketlist του, τότε το νέο event των Gastronomads μπορεί να σε ενδιαφέρει.

Bordeaux, France
© Unsplash

Επόμενος Προορισμός «Μπορντό»: Το νέο γαστρονομικό event

Το club Gastronomads κλείνει 10 χρόνια και φέρνει το μεγάλο γαστρονομικό ταξίδι πιο κοντά από πότε. Ο βραβευμένος σεφ Μιλτιάδης Κιούκας ετοιμάζει με την ομάδα του μια συναρπαστική γευστική εμπειρία που θα συνδυαστεί με αντιπροσωπευτικά κρασιά της περιοχής.

Ο πύργος Πετρέζα θα φιλοξενήσει αυτή τη μαγευτική στιγμή την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, στις 21:00. Ένα μενού 5 σταδίων food & wine pairing και welcome θα εισάγει τους συμμετέχοντες στον γαστρονομικό κόσμο του γαλλικού νότου.

Ποιοι είναι οι Gastronomads; 

Το Gastronomads είναι ένα club ανθρώπων που αγαπούν το κρασί και το φαγητό και ταξιδεύουν συνεχώς στον κόσμο των αρωμάτων και των γεύσεων με μοναδικό σκοπό  τους την αναζήτηση του απόλυτου food & wine matching.

Επόμενος Προορισμός Μπορντό

Ο Μιλτιάδης Κιούκας, ο executive chef πίσω από το καινοτόμο project 

Ο Μιλτιάδης Κιούκας είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες σεφ. Με κορυφαίες σπουδές, τιμητικές διακρίσεις και βραβεία ήδη από την αρχή της καριέρας του, ο Μιλτιάδης Κιούκας έγινε πολύ γρήγορα γνωστός τόσο για το ταλέντο του όσο και για τον επαγγελματισμό του. Στη λίστα των καινοτόμων ιδεών του και την διοργάνωση κορυφαίων events που συμμετέχει τώρα έρχεται να προστεθεί το γευστικό ταξίδι στο «Μπορντό».

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στο info@gastronomadsclub.com ή με προσωπικό μήνυμα στη fanpage των Gastronomads μέχρι τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεων των θέσεων. Οι θέσεις περιορισμένες και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 140 ευρώ/άτομο. 

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, 21:00, Πύργο Πετρέζα (3ο χλμ. Σπάτων-Πικερμίου)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ