- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
7 wine e-shops για να αγοράσεις τα κρασιά του Πάσχα online
Πάσχα χωρίς κρασί γίνεται;
7 wine e-shops που φέρνουν όλα τα κρασιά για το πασχαλινό τραπέζι ως την πόρτα σου
Μπορεί αυτό το Πάσχα να αποδείχθηκε πολύ διαφορετικό απ’ ότι το φανταζόμασταν, αλλά τουλάχιστον το κρασί δεν θα του λείπει! Συγκεντρώσαμε 7 ηλεκτρονικές κάβες με μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες κρασιών (και όχι μόνο) για να τσουγκρίσεις με τα καλύτερα στο πασχαλινό τραπέζι.
Botilia.gr
H Botilia είναι μια πλατφόρμα που φτιάχτηκε από ανθρώπους που αγαπούν το κρασί με πάθος. Στο www.botilia.gr όχι μόνο θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία προσεκτικά διαλεγμένων κρασιών (και μάλιστα από όλο τον κόσμο), αλλά και ένα blog αφιερωμένο στο κρασί και τους ανθρώπους που το παράγουν, μαζί και χρήσιμα άρθρα για το πώς να συνδυάσεις το κρασί με το φαγητό (όπως για παράδειγμα αυτό το άρθρο για τα κρασιά που ταιριάζουν στο πασχαλινό τραπέζι). Επιπλέον μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου online, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα παράδοσης χωρίς επαφή.
House of Wine
Όσοι ασχολούνται με το κρασί σίγουρα γνωρίζουν αυτή την κάβα στο Χαλάνδρι με τη μεγάλη ποικιλία όχι μόνο σε κρασιά, αλλά και σε μπίρες, αποστάγματα και ποτά. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της κάβας θα βρεις όλα τα κρασιά (αλλά και διάφορα προϊόντα deli) που χρειάζεσαι για να εφοδιάσεις το πασχαλινό τραπέζι. Για αυτές τις μέρες υπάρχουν επίσης πολλές προσφορές σε επιλεγμένες ετικέτες (μπορείς να δεις όλες τις προσφορές εδώ).
Cava Oak
Μπορεί να εξειδικεύεται στο κρασί, αλλά στην Cava Oak θα βρεις επίσης φίνα αποστάγματα (που ξεκινούν από το τσίπουρο και φτάνουν μέχρι την ιταλική grappa), δεκάδες επιλογές σε μπίρες, ουίσκι και ποτά, αλλά και πολλά (μα πολλά!) προϊόντα delicatessen. Οι παραγγελίες γίνονται online ή με ένα τηλεφώνημα στο 210 6858078.
Cellier
Το πρώτο κατάστημα Cellier (που τότε ονομαζόταν “Cellar”) ανοίγει το 1938 στην οδό Κριεζώτου. Είναι μια κάβα που έχει γράψει ιστορία στον χώρο του κρασιού και που στο ηλεκτρονικό της κατάστημα υπάρχουν περισσότερες από 1000 ετικέτες του εγχώριου και ελληνικού αμπελώνα. Εκτός από κρασιά, ποτά, αποστάγματα και προϊόντα delicatessen, θα βρεις και εντυπωσιακές συνθέσεις δώρων για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι παραγγελίες γίνονται online μέσω του e-shop ή με ένα τηλεφώνημα σε κάποιο από τα τέσσερα καταστήματα.
Greece and Grapes
Η ηλεκτρονική αυτή κάβα είναι η προσπάθεια μιας ομάδας ανθρώπων να αναδείξουν το ελληνικό κρασί και τους παραγωγούς του. Στα ηλεκτρονικά της ράφια, λοιπόν, θα βρεις τα καλύτερα του ελληνικού αμπελώνα, μαζί και διάφορα προϊόντα delicatessen για να τα συνοδέψεις. Υπάρχουν επίσης και αρκετές προσφορές τις οποίες μπορείς να τις ανακαλύψεις εδώ.
Κάβα Οινότυπο
Με μια σύντομη περιήγηση στο www.oinotypo.gr θα βρει κανείς εκατοντάδες ετικέτες (αλλά και πολύ αξιόλογο χύμα κρασί) του ελληνικού αμπελώνα. Επίσης αποστάγματα, τεκίλες, σπάνια ουίσκι και πολλά ακόμα, όλα σε εξαιρετικές τιμές. Οι παραγγελίες γίνονται είτε online, είτε με ένα τηλεφώνημα στο 210 3388577, ενώ η παράδοση πραγματοποιείται χωρίς επαφή.
Κάβα Κωνσταντακόπουλος
Κρασιά, ποτά, αποστάγματα, μπίρες, αναψυκτικά και προϊόντα delicatessen, ό,τι χρειάζεται το πασχαλινό τραπέζι υπάρχει σε αυτή την κάβα! Τσέκαρε επίσης τα ωραία καλάθια δώρων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να συνδυάσεις τη σαμπάνια με τα ψώνια στην Ερμού
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.