- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Μπίρας στο Σύνταγμα. Γίνεται να λείπεις;
Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου τα ξωτικά του Barley Cargo σε περιμένουν για σκανταλιές
Αν αγαπάς την μπίρα, τότε θα ξέρεις ότι το Barley Cargo, μία από τις καλύτερες μπιραρίες της πόλης, σκαρφίζεται κάθε τόσο μια αφορμή για να σου γνωρίζει καινούργιες μπίρες. Αυτή τη φορά, σε συνεργασία με το Beer Catalog διοργανώνει ένα ολόκληρο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Μπίρας με τις καλύτερες εποχιακές και πιο σπάνιες μπίρες του κόσμου!
Περισσότερες από 70 εποχιακές μπίρες σε περιμένουν στο στέκι της Κολοκοτρώνη, νέες ετικέτες σε φιάλη και βαρέλι, αλλά και οι πιο πλούσιες χριστουγεννιάτικες και χειμωνιάτικες μπίρες του κόσμου. Κι ακόμα ακυκλοφόρητες ελληνικές μπίρες με μαχλέπι, κάρδαμο, τζίντζερ, κάστανο και άγριο λυκίσκο, που θα φέρουν όλα τα χριστουγεννιάτικα αρώματα στο ποτήρι σου. Θες κάτι ακόμα πιο σπέσιαλ; Δοκίμασε τις extreme μπίρες ανάμειξης και ωρίμανσης σε βαρέλια από ουίσκι, κονιάκ, ρούμι και sherry. Για να συνοδέψεις όλα αυτά τα αριστουργήματα, θα υπάρχει ένα ειδικό χριστουγεννιάτικο μενού με δυνατές και παραδοσιακές γεύσεις για όλους, μικρούς και μεγάλους, χορτοφάγους και μη, ενώ ταυτόχρονα θα λειτουργεί και το κλασικό (και νόστιμο) μενού του Barley Cargo.
Οπότε τι κάνεις; 1. Δοκιμάζεις την μπίρα που θα σου γυαλίσει περισσότερο. 2. Τρως και πίνεις νερό για να καθαρίσεις τη γευστική σου παλέτα.3. Πας στην επόμενη μπίρα. 4. Επαναλαμβάνεις τη διαδικασία από την αρχή. Είδες τι ωραία που θα περάσουν αυτές οι γιορτές;
Κολοκοτρώνη 6, Σύνταγμα, 210 3230 445, Fb: @BARLEYCARGO
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να συνδυάσεις τη σαμπάνια με τα ψώνια στην Ερμού
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.