- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Τα 7 αμαρτήματα του Negroni ζωντανεύουν στο Alexander’s Bar
Μια σαγηνευτική περιπλάνηση στον κόσμο του θρυλικού cocktail
αργότερα θα γέμιζε τις νύχτες μας. Τότε ο κόμης Camillo, χωρίς πιθανότατα να το φανταστεί, άλλαξε την ιστορία των ποτών όταν ζήτησε από τον barman στο Café Casoni μια μικρή χάρη. Αντί για την κλασική σόδα ζήτησε να προστεθεί gin στο αγαπημένο του cocktail, το Americano, ώστε να γίνει πιο δυνατό. Και τότε γεννήθηκε το Negroni.
Αυτόν τον Αύγουστο οι bartenders του βραβευμένου Alexander’s Bar του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία σας καλούν να δοκιμάσετε το διάσημο και αγαπημένο Negroni σε 7 παραλλαγές. Από τις 19.00 έως τις 00.00 καθημερινά έως και τις 5 Σεπτεμβρίου σε αυτό το ατμοσφαιρικό bar μπορείτε να περιπλανηθείτε στα «7 αμαρτήματα του Negroni», χωρίς φόβο και πάθος.
Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το Negroni σας με fingerfood. Jamon Blanoc με αποξηραμένα σύκα και μπαλσάμικο, burger σολομού σε μίνι brioche, crostini με ψητό χαλούμι και καπνιστή κόκκινη πιπεριά και ψητή γαρίδα με πικάντικη σάλτσα είναι όλα όσα θα δοκιμάσετε με €18/άτομο (στην τιμή περιλαμβάνεται και το Negroni της επιλογής σας).
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, Βασιλέως Γεωργίου 1, Πλατεία Συντάγματος, 210 3330787
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να συνδυάσεις τη σαμπάνια με τα ψώνια στην Ερμού
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.