- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Heaven’s Door Spirit: Αυτό είναι το ουίσκι του Μπομπ Ντίλαν
«Δεν βρίσκεις πάντα έμπνευση. Μερικές φορές σε βρίσκει εκείνη»
«Δεν βρίσκεις πάντα έμπνευση. Μερικές φορές σε βρίσκει εκείνη. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια σειρά από αμερικανικά ουίσκι που το καθένα τους να λέει μια ιστορία» δήλωσε ο Μπομπ Ντίλαν για τη σειρά ουίσκι που φέρει πλέον την υπογραφή του και κυκλοφορεί από το Μάιο, στην αμερικάνικη αγορά.
Ο τραγουδοποιός και νομπελίστας που έχει διανθίσει πολλά από τα τραγούδια του με αναφορές στο δημοφιλές ποτό, λανσάρει μαζί με τον επιχειρηματία Μαρκ Μπουσάλα τρεις διαφορετικές εκδόσεις κάτω από την ετικέτα “Heaven’s Door Spirit”. Μια στρέιτ, μια μπέρμπον και μια διπλής απόσταξης.
«Έχει μεγάλη αυθεντικότητα. Είναι η πεμπτουσία του Αμερικάνου. Κάνει τα πράγματα με τον τρόπο που θέλει να τα κάνει. Νομίζω ότι αυτά είναι καλά χαρακτηριστικά για ένα ουίσκι κορυφαίας ποιότητας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας αναφερόμενος στη συνεργασία με το μεγάλο δημιουργό.
Όσο για το πού θα βρίσκεται το αποστακτήριο; Σε μια πρώην εκκλησία στο Τενεσί. Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη αγορά βρίσκεται σε πλήρη άνθηση τα τελευταία πέντε χρόνια, με την αξία της αμερικανικής αγοράς ουίσκι να έχει αυξηθεί κατά 52% (άγγιξε τα 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια, το 2017). Στην υγειά μας; Στην υγειά μας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να συνδυάσεις τη σαμπάνια με τα ψώνια στην Ερμού
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.