- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Κλέψαμε τη συνταγή ενός signature cocktail
Στο Geppetto The Bar κάνεις τους καλύτερους φίλους
Παγκράτι, Πλατεία Βαρνάβα, το πιο hot σηµείο της πόλης αυτή την εποχή κι εµείς βρισκόµαστε στο Geppetto. Στην µπάρα, ανάµεσα στα κοκτέιλ, συνήθως κάνεις τους καλύτερους φίλους κι εµείς γίναµε φίλοι µε τα παιδιά του Geppetto. Μας έδωσαν και τη συνταγή ενός από τα φανταστικά signature κοκτέιλ τους και τη µοιραζόµαστε µαζί σας. Λέγεται Pinogrita και έχει: 45ml Tequila blanco, 15ml Mezcal, 10ml Aperol, 20ml Lime, 10ml Agave, 10ml Pink grapefruit soda. Άντε, στην υγειά µας!
Αν δεν έχει τύχει να έρθετε στο Geppetto, θα το βρείτε σε ένα πολύ όµορφο νεοκλασικό του 1920, είναι all day, µε premium και µονοποικιλιακούς καφέδες, χορταστικό brunch και άλλα πιάτα. Τα βράδια, δίπλα στα signatures κοκτέιλ και περίπου 130 ετικέτες ποτών, µε µε afro, disco, soul και funk µουσικές που επιλέγονται καθηµερινά από διαφορετικούς djs, όλοι τους γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί. Μη χάσετε τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου.
Στίλπωνος 2, Πλατεία Βαρνάβα, Παγκράτι, 2107525665, fb: Geppetto The Bar
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να συνδυάσεις τη σαμπάνια με τα ψώνια στην Ερμού
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.