Wine & Spirits

Τι γεύση έχει το ξινόμαυρο;

Μια ωραία οινοπαρουσίαση στο Fabrica de Vino

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fabrica-anoigma.jpg

To Fabrica de Vino είναι από τα πρώτα wine bar της πόλης. Με περισσότερες από 500 ετικέτες του ελληνικού και ξένου αμπελώνα, παραμένει επίκαιρο γιατί αγαπάει το κρασί όσο τίποτα άλλο και θέλει να μας κάνει να το αγαπήσουμε κι εμείς.

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου κάνει μίνι αφιέρωμα στο Ξινόμαυρο (μία από τις πιο εμβληματικές ελληνικές ποικιλίες) και ένα ταξίδι αστραπή στα αμπέλια της Βόρειας Ελλάδας. Επιλέγει έξι ξεχωριστά ξινόμαυρα (Έλινος Ταραλά, Νάουσα Διαμαντάκου, «7 κλειδιά» της Ευστρατίας Ταζογλίδου, «Βήσσα» του Καραδήμου, το Ξινόμαυρο του Γιάννη Βογιατζή και το “Old Roots των αδελφών Τάτση) και τα παρουσιάζει μετά…λαχταριστών μεζέδων από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας (όπως καγιανά με καβουρμά, ψητό μπάτζο, κυπριακές σεφταλιές κ.α.).

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον δημοσιογράφου οίνου και sommelier, Αλέξανδρο Σακκά. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 21.00 και η τιμή μενού είναι στα €30.

Εμμανουήλ Μπενάκη 4, 210 3214148, Fb: Fabrica De Vino

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Winery Monsieur Nicolas: Το επισκέψιμο οινοποιείο με την ξεχωριστή ιστορία και τις μοναδικές ετικέτες κρασιού
Winery Monsieur Nicolas: Το επισκέψιμο οινοποιείο με την ξεχωριστή ιστορία και τις μοναδικές ετικέτες κρασιού

Η φήμη του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας και της τοπικής ποικιλίας «Μαύρο Μεσενικόλα» ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, χάρη στο όραμα και στη δουλειά τεσσάρων γενεών της οικογένειας Καραμήτρου

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.