- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Στα everest ο καφές είναι τέχνη…
και δημιουργός της ο Head Barista Trainer Σταύρος Λαμπρινίδης!
Από το πρώτο κατάστημα που άνοιξε το 1965 στο Κολωνάκι μέχρι σήμερα, τα everest αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εστίασης στην Ελλάδα, προσφέροντας διαχρονικά στον καταναλωτή αξιοπιστία για την ποιότητα των προϊόντων, μεγάλη ποικιλία στις επιλογές φαγητού και ροφημάτων και σταθερότητα στην εξυπηρέτηση.
Στα everest, έχουμε εκπαιδεύσει το καταναλωτικό μας κοινό στην τέχνη του καφέ αρκετά χρόνια πριν, όντας η πρώτη αλυσίδα καφέ που έδωσε τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν ανάμεσα σε 2 διαφορετικά χαρμάνια, συνδέοντας διαχρονικά το όνομά της με τον καθημερινό καφέ των ανθρώπων που κινούνται στην πόλη.
Σήμερα, την προϊοντική κατηγορία του καφέ των everest επιμελείται ο ταλαντούχος και δυο φορές βραβευμένος ως «Παγκόσμιος Πρωταθλητής Barista», Σταύρος Λαμπρινίδης, όπου η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η δημιουργικότητά του τον καθιστούν τον ιδανικό Head Barista Trainer για την αλυσίδα. Με το πάθος του για τελειότητα, τη βαθιά γνώση του και την καλλιτεχνική του ματιά, ο Σταύρος Λαμπρινίδης αναδεικνύει την εμπειρία του καφέ στα everest σε πραγματική τέχνη, προσφέροντας στο κοινό μας επιλογές μοναδικής ποιότητας και γεύσης.
Η πρόταση των everest στην προϊοντική κατηγορία του καφέ, περιέχει δυο επιλογές:
Το signature blend “Special Arabica”, από κόκκους 100% Arabica, με προέλευση από την Κεντρική Αμερική. Πρόκειται για μια mainstream επιλογή με έντονο σώμα, ισορροπημένη γεύση με νότες από καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς και πλούσιο άρωμα από εσπεριδοειδή και κακάο.
Το single origin “Exotic Honduras” από εξαιρετικούς κόκκους 100% Arabica με προέλευση από την Ονδούρα. Αποτελεί μια premium επιλογή που απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη γεύση και επίγευση που διαρκεί. Με πιο ήπια αίσθηση καφεΐνης, το χαρμάνι αυτό είναι ιδανικό για όλες τις ώρες τις ημέρας, ενώ συνδυάζει τις νότες της bitter σοκολάτας με το άρωμα του μελιού και της καραμελωμένης ζάχαρης.
Τα everest, με τον Σταύρο Λαμπρινίδη στο τιμόνι της εκπαίδευσης του καφέ, δημιουργούν καθημερινά νέες γευστικές εμπειρίες για τους λάτρεις του καφέ και σας καλούν να γνωρίσετε την τέχνη του καφέ μέσα από την καθοδήγηση του Head Barista Trainer τους, που μετατρέπει κάθε ρόφημα σε μια στιγμή απόλαυσης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημιουργοί αγαπημένων εστιατορίων μιλούν για την ιστορία των μαγαζιών τους
Αν προορισμός σου είναι η Αράχοβα, η Ιτέα ή το Γαλαξίδι, μείνε στη Λιβαδειά!
Η τέχνη συνομιλεί με τον πλούτο των ελληνικών βοτάνων
Αυτό το σαββατοκύριακο η Θεσσαλονίκη θα κολυμπήσει στις ζάχαρες και τα σερμπέτια
Ποια σνακ λατρεύεις αλλά καταστρέφουν κρυφά το χαμόγελό σου -ακόμη κι αν θεωρούνται υγιεινά;
Η φρέσκια άφιξη στο Παγκράτι μας επιστρέφει στο γαλακτοπωλείο του μέλλοντος
Φύση, περπάτημα και αξέχαστες ορεινές γεύσεις
Με νέα διεύθυνση, ίδιο DNA και άφθονη ενέργεια, το comeback της χρονιάς
Το μενού υπογράφει ο head chef του Delta, Λευτέρης Τσούγκας
Όλοι θέλουμε να συζητήσουμε την παράσταση πίνοντας ή τρώγοντας κάτι νόστιμο
Πιες τον καφέ σου, απόλαυσε το πρωινό και τσούγκρισε το ποτό σου σαν να παίζεις σε φιλμ νουάρ
Ένα all-day spot όπου η ποιότητα, η φιλοξενία και το καλό φαγητό συναντούν τον ρυθμό της πόλης
Από τον πρώτο καφέ ως το τελευταίο ποτό – το Medez κρατά τον παλμό του Παγκρατίου
Δύο φίλοι, ένα προζύμι, κι ένας φούρνος που αλλάζει την Αθήνα
Η αγορά της πόλης είναι γεμάτη με τοπικά προϊόντα που αντανακλούν τη γεύση της Σλοβενίας
Το σώμα σου αγαπάει τη ρουτίνα του και τον ύπνο. Το τελευταίο γεύμα της ημέρας μπορεί να χαλάσει και τα δυο.
Εξοχικοί προορισμοί και φαγάκι που αξίζει, δυο βήματα από την πόλη
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών 20 συνταγές για μακαρονάδες που φτιάχνουμε ξανά και ξανά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.