- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο Atrium του Herodion Hotel
Χαρίστε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας ένα ρεβεγιόν που θα θυμάστε για πάντα
Το Atrium Bar & Restaurant μας περιμένει για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Το Atrium του Herodion Hotel στην Ακρόπολη μας υποδέχεται αυτές τις γιορτές για στιγμές που θα θυμάστε για πάντα, με ζεστασιά, πολυτέλεια και γεύσεις που θα μείνουν αξέχαστες. Σε ένα περιβάλλον cozy και φιλόξενο, γεμάτο εορταστική ατμόσφαιρα -τόσο στο υπέροχο lobby με το μεγάλο τζάκι ντυμένο με εξέχουσα τέχνη, όσο και στον κατάφυτο μαγευτικό χώρο του εστιατορίου-, οι παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αποκτούν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα, ιδανικό για όλη την οικογένεια.
Στις 24 Δεκεμβρίου τη βραδιά θα ντύσει μουσικά η μαγευτική φωνή της Κωνσταντίνας Πούτκαρη με όμορφες jazz μελωδίες, ενώ η κουζίνα, με επικεφαλής τον σεφ Σπύρο Μπελιβάνη, θα ετοιμάζει το εορταστικό μενού που επιμελείται ο Χρύσανθος Μανωλόπουλος, το οποίο ξεχωρίζει για τον συνδυασμό των ξεχωριστών γεύσεων με τις τεχνικές της υψηλής γαστρονομίας. Ξεκινώντας με σούπα βελουτέ Vichyssoise με καπνιστό χέλι, θα απολαύσουμε στη συνέχεια γαρίδα μαρινέ με κινόα και μαγιονέζα μυρωδικών, πριν προχωρήσουμε στο μοσχαρίσιο μάγουλο με καρότα γλασέ, πουρέ πατάτας, τρούφα και σάλτσα από παλαιωμένο port. Το επιδόρπιο, baba au rum με ρόδι και κρέμα μασκαρπόνε, θα κλείσει τη βραδιά με τον πιο γλυκό τρόπο.
Στις 31 Δεκεμβρίου, το μενού περιλαμβάνει εξίσου μοναδικές επιλογές, όπως Camembert με ψητό κυδώνι, μέλι και φρέσκια τρούφα, bisque κολοκύθας με καραβιδοουρές και καρπάτσιο παντζαριού με καπνιστό χέλι. Το φιλέτο μόσχου γάλακτος με λάχανο savoy, τερίνα πατάτας και σάλτσα μαυροδάφνης εντυπωσιάζει, ενώ το τιραμισού με Baileys ολοκληρώνει γευστικά την βραδιά. Και όσο απολαμβάνουμε το festive γεύμα μας ο πιανίστας Κώστας Γιαχτσόγλου και η φωνή της Ελένης Βαλεντή μας συντροφεύουν με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο όσο πλησιάζουμε στη μεγάλη στιγμή της αλλαγής του χρόνου.
Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, θα ανέβουμε στο Point A, το roof top του Herodion Hotel. Από εκεί με την ανεπανάληπτη θέα της Ακρόπολης και τα εντυπωσιακά βεγγαλικά να φωτίζουν τον ουρανό, υποδεχόμαστε το νέο έτος με ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι και τις καλύτερες αναμνήσεις από μια γιορτή που συνδυάζει άψογα τη ζεστασιά με την κομψότητα.
Κλείστε έγκαιρα τη θέση σας και χαρίστε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας ένα ρεβεγιόν που θα θυμάστε για πάντα.
Extra tip: Μη χάσετε και το εορταστικό γεύμα με 3 εορταστικά πιάτα ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Ροβέρτου Γκάλη 4, Ακρόπολη, 2144025700
www.herodion.gr
fb: HerodionHotelAthens
Insta: herodionhotelathens
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.