Έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του σε περισσότερες από 45 μεγάλες πόλεις του κόσμου. Η μεγάλη του επιτυχία δεν οφείλεται μόνο στο ότι είναι δείπνο για λίγους και καλούς (χωράνε μόλις 22 άτομα), ούτε καν στο συναρπαστικό μενού του. Αυτό που δεν μπορεί να συναγωνιστεί κανένα άλλο εστιατόριο στον κόσμο, είναι το…ύψος του.
Βλέπετε, τα καθίσματα του εστιατορίου υψώνονται σε μια διόλου ευκαταφρόνητη απόσταση από το έδαφος. Για την ακρίβεια 50 ολόκληρα μέτρα (να πω βοήθεια;). Όπως καταλαβαίνετε, υψοβοβικοί, ακροφοβικοί και λοιποί φοβικοί αποκλείονται. Επίσης αποκλείονται όσοι δεν φτάνουν το 1,50 μ. (δεν θέλουμε να ξέρουμε το λόγο).

Τώρα βέβαια ποιος δεν θα ήθελε να δειπνήσει με την Αθήνα –κυριολεκτικά- στα πόδια του και τον ουρανό όχι απλώς «φόντο», αλλά περίβλημα; Πάντως εσείς που διατηρείτε τις αμφιβολίες σας (κατανοητό), να ξέρετε το Dinner in the Sky έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 13814, το οποίο αφορά στην κατασκευή και λειτουργία των ψυχαγωγικών πάρκων, έχοντας παρουσία σε πάνω από 45 χώρες και έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία όλους τους ελέγχους ασφαλείας σε όλες τις χώρες.
Φανταζόμαστε ότι το μυστικό είναι να μην κοιτάς κάτω, αλλά τον ορίζοντα. Η άλλη απορία είναι η εξής: δεν έχει μποφόρ εκεί πάνω; Μωρέ έχει, αλλά ταυτόχρονα έχει και θερμάστρες που σε ζεσταίνουν, όπως και μια τέντα που προστατεύει από βροχή ή αέρα. Το δείπνο κοστίζει €120/άτομο και θα αλλάζει συχνά. Ξεκινάει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου.
Η Athens Voice θα βρίσκεται στην πρώτη «απογείωση» (που σημειωτέον θα γίνει Παρασκευή και 13!). Όταν με το καλό προσγειωθούμε, θα σας πούμε περισσότερα…
Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3453548
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.