- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Kayak Ice Cream: Τρεις δεκαετίες έμπνευσης, δημιουργίας και πλούσιων γεύσεων
Μετράει ήδη πάνω από 100 γεύσεις ενώ κάθε χρόνο πρωτοπορεί με καινούργιες δημιουργίες
Για την Kayak η δημιουργία του παγωτού είναι τέχνη, δημιουργία, μαγεία
- Advertorial
Θυμάσαι τα καλοκαίρια που ήσουν παιδί και τραβολογούσες τη μαμά σου για να σου πάρει ένα ακόμα παγωτό; Αυτά τα παγωτά των γλυκών μας αναμνήσεων, μας προσφέρει εδώ και τρεις δεκαετίες η Kayak, η ελληνική εταιρεία premium παγωτών και γλυκών!
Πώς να μην είναι τόσο νόστιμα όταν φτιάχνονται από τα καλύτερα υλικά. 100% ολόφρεσκο ελληνικό γάλα και κρέμα γάλακτος, αληθινά φρούτα, premium σοκολάτες Valrhona και Callebaut, ξηροί καρποί που αλέθονται από τους ίδιους, τεχνογνωσία και μεγάλη φαντασία! Έτσι, η Kayak μετράει ήδη πάνω από 100 γεύσεις, κάθε χρόνο πρωτοπορεί με καινούργιες δημιουργίες, ενώ 23 από τις προτάσεις της έχουν βραβευθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς.
Φέτος προστέθηκαν 3 νέες απολαυστικές γεύσεις! Προσέξτε και… ετοιμαστείτε: εμπνευσμένο από το ιταλικό ομώνυμο κοκτέιλ, το παγωτό Bellini με λευκό ροδάκινο και αφρώδη οίνο, με βελούδινη υφή και αρμονική επίγευση, ήρθε για να χαρίσει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε εκλεπτυσμένους ουρανίσκους! Κι επειδή η Kayak μας ακούει όλους εμάς που λατρεύουμε τα παγωτά, δημιούργησε το παγωτό Biscoff με τα γνωστά μπισκότα LOTUS. Η γεύση του καραμελωμένου μπισκότου και της κανέλας είναι ακαταμάχητη και θα σας ενθουσιάσει.
Ένα βραβείο Great Taste για την Κayak δεν είναι απλώς άλλο ένα βραβείο στο portfolio της, αλλά το πάθος για ακόμα περισσότερη δημιουργία. Για αυτό και το βραβευμένο με 2 αστέρια Great Taste Manhattan, που συνδυάζει εκρηκτικά τη μοναδική σοκολάτα με ουίσκι και κεράσι, εγγυάται μοναδική απόλαυση για τους πιο απαιτητικούς ice cream lovers! Θα βρείτε ακόμη φοβερές επιλογές σε παγωτά με stevia, χωρίς γλουτένη αλλά και παγωτά vegan!
Η Kayak, μάλιστα, παρουσιάζει ένα ακόμη γαστρονομικό έργο τέχνης, τα 4 Kayak Cocktails σε μορφή παγωτού, στην πιο premium και καινοτόμα εκδοχή τους! Οι γεύσεις Kayak Kocktails Mexican Twist, Daiquiri Manhattan και Espresso Martini είναι μόνο για ενήλικες και εμπνευσμένες από δημοφιλή cocktails.
Εκτός από όλους εμάς, την Kayak εμπιστεύονται τα περισσότερα ξενοδοχεία 5 αστέρων και τα πιο φημισμένα εστιατόρια, τα βρίσκουμε σε περισσότερα από 2.000 σημεία και, φυσικά, στις 16 Boutique Kayak στην Ελλάδα και τις 5 στο εξωτερικό. Η Kayak μας υπενθυμίζει τη σημασία του να αναγνωρίζουμε ότι κάθε μέρα κρύβει μικρές και μεγάλες «νίκες». Αυτές άλλωστε είναι που δίνουν γεύση και νόημα στην καθημερινότητά μας. Αυτές τις στιγμές αξίζει να τις γιορτάζουμε επιβραβεύοντάς μας με το καλύτερο παγωτό «Kayak Well Deserved».
Δημιουργήστε, λοιπόν, και αυτό το καλοκαίρι τις δικές σας πιο γλυκές... Kayak αναμνήσεις!
INFO
Kayak Boutiques «In The City»
Γλυφάδα, Καπνικαρέα, Ψυχικό, Πλάκα, Golden Hall, The Mall Athens, AIA
Kayak Boutiques «Others»
Μύκονος, Πύλος (Costa Navarino), Χανιά, Σαντορίνη, Κως, Κεφαλονιά, Τζια
Facebook It is Kayak
Instagram kayak.gr
TikTok kayakicecream
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι μαγειρεύεις σε εκείνη που τα μαγειρεύει όλα τέλεια;
Πάνω που μάθαμε να κρατάμε το πιρούνι στο αριστερό, γίνεται ξανά της μόδας να τρώμε με τα χέρια. Ή μήπως όχι;
Οι τρεις νέες προσθήκες στο menu έρχονται για να μείνουν και από την πρώτη μπουκιά, φαίνεται ότι θα γίνουν από τις αγαπημένες μας
Eπαναπροσδιορίζουν το πώς αντιλαμβάνονται οι Βρετανοί το ελληνικό φαγητό.
Με χρυσαφένια, αφράτη ζύμη και γέμιση βελούδινης κρέμας ξετρελαίνει το κοινό
“Tavola Della Mama”: ένα μαμαδίστικο κυριακάτικο τραπέζι ξεκινά αυτή την Κυριακή
Έντονα χρώματα, ιδιαίτερες γεύσεις και πληθώρα θρεπτικών συστατικών
Πανάρχαιη συνταγή για να απογειώσεις αυγά τηγανητά, μπεσαμέλ, ντολμαδάκια, κουραμπιέδες και τόσα άλλα
Τους αγαπάμε, τους γευόμαστε με μεγάλη χαρά και στην Ελλάδα βρήκαν την δεύτερη πατρίδα τους
Σεφ-ιδιοκτήτης ο Δημήτρης Σαββίδης που είχε για χρόνια το μπαρ ρεστό Extrablatt στη Θεσσαλονίκη
Ακρόπολη, Πετράλωνα, Θησείο – 3 αθηναϊκές γειτονιές που δεν θα βαρεθούμε ποτέ
Πίτσα και τέχνη πάνε μαζί σε αυτό το όμορφο στέκι
Μια νέα εμπειρία παγωτού στην καρδιά της Αθήνας
Από τα πιο αγαπημένα specialty coffee spots αυτής της πόλης
Φουντωτές, καταπράσινες και πάνω απ' όλα νόστιμες
Ολοένα και περισσότεροι νέοι μάγειρες ανοίγουν το δικό τους εστιατόριο
Δημιουργοί αγαπημένων εστιατορίων μιλούν για την ιστορία των μαγαζιών τους
Yπάρχει επιστημονική εξήγηση και επίσημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.