Μπακαλιάρος, φρέσκα όστρακα, γαριδομακαρονάδες, τηγανιτά καλαμαράκια, φίνα αποστάγματα, καλή παρέα. Το σηκώνει η μέρα, η Καθαρά Δευτέρα, αλλά ποιος δεν λαχτάρησε μια βόλτα σε ένα ουζερί ή σε μια ψαροταβέρνα ό,τι μέρα και να είναι;
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Όλα γίνονται καλύτερα όταν κρατάς μια λιχουδιά στο χέρι
Από το Μεξικό έως την Ιαπωνία, η Αθήνα έχει μια χώρα σε κάθε της γωνιά