19 στέκια σε Παγκράτι, Βύρωνα και Καισαριανή

Koi Sushi Bar: Το στέκι σου στο Παγκράτι για τέλειο sushi

Εκεί που το σούσι είναι προσιτό και γευστικό

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Koi Sushi Bar, το εστιατόριο με το νοστιμότερο σούσι στις καλύτερες τιμές

Οι κάτοικοι του Παγκρατίου (και όχι μόνο) ξέρουν καλά ότι όταν τους έρθει όρεξη για ασιατική κουζίνα, θα την ικανοποιήσουν, και με το παραπάνω, στο νόστιμο μυστικό της οδού Ευτυχίδου. Εδώ βρίσκεται τα τελευταία 8 χρόνια το Koi Sushi Bar, γνωστό για τα value for money πιάτα του και τη μεγάλη μαεστρία με την οποία χειρίζεται τις απαιτητικές συνταγές της ιαπωνικής κουζίνας. Το Koi έκανε το sushi προσιτό σε όλους, αλλά αυτός δεν είναι ο μοναδικός λόγος της σταθερής επιτυχίας του. Οι ορκισμένοι θαμώνες του το προτιμούν όλα αυτά τα χρόνια για το άπαιχτο sushi του (τα maki rolls, τα nigiri, το sashimi, αλλά και τα inside out εδώ είναι από τα καλύτερα της Αθήνας), τα πεντανόστιμα όσο και χορταστικά noodles, αλλά και τα συννεφένια bao buns με τους λαχταριστούς συνδυασμούς.

Για αρχή, προτείνουμε να δοκιμάσεις το best seller που ακούει στο όνομα «Rock Shrimp Tempura» (ρολάκι με γέμιση αβοκάντο, μαύρο σουσάμι και από πάνω τηγανητή γαρίδα με sweet chili mayo), αλλά και τα Salmon Teriyaki (ρολάκια με γέμιση αγγούρι, αβοκάντο και από πάνω καψαλισμένο σολομό με teriyaki sauce και σουσάμι).

Μήπως τρελαίνεσαι για noodles; Τότε δεν πρέπει με τίποτα να παραλείψεις ΑΥΤΑ τα noodles! Θα τα βρεις σε διάφορες εκδοχές (με κοτόπουλο, σολομό, γαρίδα ή veggie) για να διαλέξεις τη δική σου αγαπημένη. Όλα έρχονται και σπίτι σου μέσω των γνωστών εφαρμογών delivery ή και τηλεφωνικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου