19 στέκια σε Παγκράτι, Βύρωνα και Καισαριανή

Shake ’n Bake: Το τσουρέκι στα καλύτερά του

Χειροποίητο τσουρέκι σε άκρως λαχταριστές εκδοχές

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Shake ’n Bake, στο Παγκράτι, για το διάσημο Tsourekone

Όπως οι Γάλλοι έχουν το κρουασάν για να πειραματίζονται, έτσι και στο Shake ’n Bake έχουν το παραδοσιακό τσουρέκι και μεγαλουργούν! Εκεί εφηύραν το Tsourekone by Shake ’n Bake και αν ακόμα δεν το έχεις ανακαλύψει ήρθε αυτή η ώρα. Το εγχείρημα ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2023 στο Παγκράτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η Βίκυ, η ιδιοκτήτρια, και σχεδόν έναν χρόνο μετά έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού. Με χειροποίητη ζύμη πολίτικου τσουρεκιού παρασκευάζεται καθημερινά στο εργαστήρι για να το απολαύσεις σε λαχταριστές εκδοχές που θα λατρέψεις. Με γέμιση lemon pie, banoffee, cheesecake ή σαν cinnamon roll, αλλά ακόμα και σε νόστιμες αλμυρές εκδοχές, το Tsourekone by Shake ’n Bake ήρθε για να κατακτήσει τον κόσμο της γεύσης!

Εδώ θα γευτείς και άλλες χειροποίητες γλυκές δημιουργίες, αλλά και αλμυρές νοστιμιές με εκλεκτά υλικά όπως είναι τα σάντουιτς με προζυμένιο ψωμί, με τυριά και αλλαντικά από ντόπιους παραγωγούς. Σε αυτό το μίνιμαλ στέκι που το σκανδιναβικό στοιχείο μπλεντάρει τέλεια με το ελληνικό, θα πιεις και γλυκόπιοτο καφέ SAMBA – ελληνικής εταιρείας και αυτός. Στο ψυγείο θα ανακαλύψεις εναλλακτικά αναψυκτικά bio χωρίς συντηρητικά και ζάχαρη.

Η εμπειρία στο Shake ’n Bake κρατάει τις καθημερινές από τις 07:30 μέχρι τις 17:00 και τα Σάββατα από τις 08:00 μέχρι τις 16:00. Για πριν τη δουλειά, για τη βόλτα μετά ή για το σπίτι και το γραφείο μέσω delivery από τις γνωστές εφαρμογές είναι η ώρα να το γνωρίσεις!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου