19 στέκια σε Παγκράτι, Βύρωνα και Καισαριανή

Ψψψαράκι: Η τέλεια επιλογή για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Από γαύρο λαδορίγανη με πατάτες φούρνου μέχρι Fish and Chips και burger ψαριού

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ψψψαράκι, το πρωτοποριακό ιχθυοπωλείο και μαγειρείο της Καισαριανής

Από παιδιά ακούμε «φάε το ψάρι σου, κάνει καλό» και σε εκείνη την τρυφερή ηλικία μπορεί να μην εκτιμούσαμε και τόσο τα καλούδια της θάλασσας, αλλά μεγαλώνοντας τα λατρέψαμε. Ποιος όμως θα μας τα καθαρίσει και θα τα μαγειρέψει μερακλίδικα μέσα στον πανζουρλισμό της μέρας; Για αυτό υπάρχει το Ψαράκι με τα τρία «Ψ», το πρωτοποριακό ιχθυοπωλείο και μαγειρείο της Καισαριανής που μας προμηθεύει νωπά καθαρισμένα ψάρια ή μαγειρεμένα όπως τα θέλουμε για να τα απολαύσουμε στο γραφείο ή στο σπίτι. Από γαύρο λαδορίγανη με πατάτες φούρνου και λαβράκι πελαγίσιο ψητό στη σχάρα μέχρι Fish and Chips και burger ψαριού θα βρεις εκεί και θα γλείφεις τα δάχτυλά σου!

Οι άνθρωποι κατέχουν καλά την τέχνη του θαλασσινού και αν είσαι εκ των μυστών αυτής της διατροφής επιβάλλεται να δοκιμάσεις τα παϊδάκια καβουριού σε σακούλα με ελαφρώς πικάντικη bisque καραβίδας που συνοδεύονται με εξίσου πεντανόστιμα καλαμαράκια, μύδια, αχιβάδες, πατάτες baby, καλαμπόκι και κρεμμυδάκια κοκκάρι.

Από μαρινάτα επίσης έχουν πολλά και εκλεκτά και το τηγανητό τους είναι άπαιχτο. Ειδικά τώρα που έρχεται και Καθαρά Δευτέρα επίλεξέ το γιατί θα βρεις, μεταξύ άλλων, και περιποιημένη ταραμοσαλάτα. Κι αν δεν θες για εκείνη την ημέρα να παιδευτείς καθόλου τσέκαρε το site (έχουν δική τους πλατφόρμα παραγγελιών) και παράγγειλε νωπά ή μαγειρεμένα ψαρικά για να ικανοποιήσεις τους καλεσμένους σου στο τραπέζι της ημέρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου