Delicate Café
Θεματα

Delicate Café: Εκεί που ο κόσμος της ομορφιάς συναντάει τον κόσμο της γεύσης!

Σε αυτό το roof garden café-restaurant με την πανοραμική θέα θα νιώσεις ότι είσαι στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στην καρδιά της αγοράς της Καλλιθέας οι επισκέπτες που κάνουν τις αγορές τους στο εμβληματικό κτίριο του Hondos Center επί της Θησέως έχουν την ευκαιρία για μία νόστιμη στάση στον 8ο όροφο και στο Delicate Cafe. Σε αυτό το roof garden café-restaurant με την πανοραμική θέα θα νιώσεις ότι είσαι στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή. Ο χώρος παραμυθένιος με σικάτη διακόσμηση, με ροζ πέτρινους τοίχους, μαρμάρινα τραπεζάκια, βελούδινα καθίσματα, μία κούνια και ένα συντριβάνι στολισμένα με λουλούδια, που συνθέτουν σε συνδυασμό με τη χαλαρωτική μουσική το τέλειο σκηνικό για να περάσεις υπέροχες στιγμές, να ξαποστάσεις και να συνεχίσεις τα ψώνια ή την εργασία σου.

Το ροζ κυριαρχεί και στο μενού για αυτό μην εκπλαγείς με τα ροζ ποτά και γλυκά! Η κουζίνα δημιουργεί καθημερινά εξαιρετικές προτάσεις για πρωινό, brunch και γεύμα. Μυρωδάτος καφές και πλούσιες επιλογές σε τσάι ζεστό ή κρύο, σπιτικές λεμονάδες, ολόφρεσκα smoothies και cocktails ετοιμάζονται με μεράκι. Θα δοκιμάσεις γευστικές προτάσεις με βάση το αυγό όπως τα ποσέ ή το λαχταριστό croque madame, νόστιμα και ζουμερά burgers, φρέσκες και δροσερές σαλάτες – healthy και δημιουργικές!

Αν είσαι του γλυκού, τότε θα πας εκεί για αυτό – γιατί δεν ξέρουμε τι να σου πρωτοπροτείνουμε. Σίγουρα το σήμα κατατεθέν τους, το Pink Velvet Cake, που είναι μία γευστική έκπληξη στο στόμα. Το νεοϋορκέζικο cheesecake θα σου κλέψει την καρδιά, το ίδιο και το banoffee. Αλλά πώς να σου περιγράψουμε τη νοστιμιά της lemon pie, της μηλόπιτας ή των λαχταριστών cupcakes;

Το Delicate Café σε περιμένει να το γευτείς καθημερινές 09:30 με 21:00 και Σάββατο 09:30 με 20:00

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα