8 στέκια με τέλειο brunch για να ανακαλύψεις αυτές τις γιορτές

Coffee Mug: Απολαυστικός καφές και υγιεινά σνακ

Το ιδανικό µέρος για ένα γευστικό lunch break

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Coffee Mug
Coffee Mug
Coffee Mug
Coffee Mug

Στο Coffee Mug, στην Αργυρούπολη, συνοδεύεις τον καφέ σου με χειροποίητα σνακ

Σε αυτό το νόστιµο pop καφέ στην Αργυρούπολη ο καφές είναι προτεραιότητα και αυτό θα το νιώσεις στο ποτήρι σου! Με δικό τους χαρµάνι 100% Arabica και σεβασµό στη διαδικασία παρασκευής των ροφηµάτων θα πιεις έναν από τους καλύτερους καφέδες της ηµέρας σου. Θα έχεις όµως την επιλογή να τον συνοδεύσεις µε νοστιµότατα χειροποίητα σνακ. Κάνουν φανταστική δουλειά στο pairing και αρκεί να τους ρωτήσεις για να σου προτείνουν τι να ταιριάξεις γευστικά µε τι. Δίνουν έµφαση στις υγιεινές προτάσεις. Θα σου φτιάξουν δυναµωτικούς ολόφρεσκους χυµούς για να µπουστάρεις τον οργανισµό σου στο ξεκίνηµα της ηµέρας, αλλά και θρεπτικά smoothies. Ειδικεύονται στις οµελέτες αλλά και στα χειροποίητα pancakes. Φτιάχνουν εξαιρετικά club σάντουιτς, µπαγκέτες και τορτίγιες µε πρώτης ποιότητας υλικά και θα σου προτείνουν νόστιµους συνδυασµούς. Φέτος ανακαίνισαν τον χώρο και όταν πας θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε «ηλιοβασίλεµα στη Σαντορίνη».

Βρες την εµπειρία Coffee Mug στο E-food και στη Wolt –σύντοµα θα µπορείς να παραγγείλεις και από το site τους– και αν σε βγάλει ο δρόµος σου Αργυρούπολη κάνε µια στάση.

Αν δουλεύεις εκεί κοντά είναι το ιδανικό µέρος για ένα γευστικό lunch break τις καθηµερινές αλλά και µια όµορφη εµπειρία brunch για το Σαββατοκύριακο. 

www.coffeemug.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου