8 στέκια με τέλειο brunch για να ανακαλύψεις αυτές τις γιορτές

CAFΕ CAFΕ: Brunch από τα λίγα στην καρδιά του Περιστερίου

Το πιο διάσημο brunch σε ολόκληρη την περιοχή

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
CAFΕ CAFΕ
CAFΕ CAFΕ
CAFΕ CAFΕ
CAFΕ CAFΕ
CAFΕ CAFΕ
CAFΕ CAFΕ
CAFΕ CAFΕ

Στο CAFΕ CAFΕ, στο Περιστέρι, για ακαταμάχητο brunch

Τo all day στέκι που έκανε τη Βεάκη την καρδιά των δυτικών προαστίων, φροντίζει ήδη από το µακρινό 2006 να µας επιφυλάσσει τις καλύτερες προτάσεις για όλες τις ώρες της ηµέρας. Το Café Café φηµίζεται για πολλά, ένας, όµως, από τους πρωταγωνιστές, λόγος που το επισκέπτονται άνθρωποι απ’ όλη την πόλη, είναι το διάσηµο brunch του, που σερβίρεται καθηµερινά έως τις 16.00!

Πολλές οι προτάσεις του καταλόγου, όλες τους µία και µία, φτιαγµένες µε αρίστης ποιότητας υλικά. Να σας προτείνουµε τα φοβερά Waffle Scrambled Eggs, που είναι αυγά scrambled, µε τραγανή βάφλα και αλλαντικά, αλλά και το γενναιόδωρο και τέλειο στη γεύση Monte Cristo Sandwich, µε τριπλό (!) ψωµί brioche, γαλοπούλα, τυρί, µουστάρδα, µαρούλι, ντοµάτα, τηγανητό αυγό και σιρόπι σφενδάµου, ενώ σερβίρεται µε σαλάτα.

Για τους λάτρεις της κρέπας, µια εξαιρετική επιλογή είναι η Κρέπα Φάκελος, µε ζαµπόν, cheddar, σπανάκι, µανιτάρια και τηγανητό αυγό (επίσης σερβίρεται µε σαλάτα), ενώ για όσες και όσους προσέχουν λίγο παραπάνω τη διατροφή τους, η Healthy Omelet, µε µανιτάρια σωτέ, baby σπανάκι και αβοκάντο, που σερβίρεται σε ζυµωτό ψωµί, αλλά και η Κρέπα Healthy, µε φύλλο ολικής, γαλοπούλα, τυρί light, σπανάκι, µανιτάρια, τηγανητό αυγό και σαλάτα, είναι οι σούπερ δυναµωτικές προτάσεις!

Πέρα από το brunch, που θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιµάσετε, στο Café Café θα απολαύστε εξαιρετικό καφέ, καθώς και κάποια λαχταριστά all day dishes, επίσης φτιαγµένα µε αγνά υλικά, όπως και χειροποίητη πίτσα, ενώ θα πιείτε και µερικά από τα πιο experienced cocktails!

Ανοιχτό καθηµερινά από τις 08.00 έως τη 01.00 και το Σαββατοκύριακο το ξενυχτάει, όπως πρέπει, µέχρι τις 04.00! Βάλτε στο πρόγραµµα και το πάρτι µε 90s κάθε Κυριακή από τις 21.00, το οποίο έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου