29 αθηναϊκά στέκια για να ανακαλύψεις αυτό το καλοκαίρι

TGI Fridays™: Explore the Fridays™ Summer Experience

Για το φετινό καλοκαίρι, τα TGI Fridays™ μας επιφυλάσσουν την πιο δροσερή έκπληξη

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
b39a6630_fixed.jpg
b39a6296-1.jpg
b39a6279.jpg
b39a6630_fixed.jpg2_.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Επισκέψου ένα κατάστημα TGI Fridays™ και ζήσε το The Fridays™ Cocktail Experience!

Η γοητεία της Αθήνας είναι ότι πρόκειται για μια πόλη με χίλια πρόσωπα. Τη μια στιγμή είσαι στο κέντρο της και την αμέσως επόμενη βρίσκεσαι μίλια μακριά έχοντας στα χέρια ένα δροσερό cocktail που σε ταξιδεύει στα δειλινά της Καραϊβικής. Για αυτό και λατρεύουμε τα αθηναϊκά καλοκαίρια, εκείνα που κυλούν σε δροσερές αυλές με φίλους, γέλια, μουσικές και γίνονται νύχτες που θυμάσαι για πάντα. Αυλές νόστιμες και κεφάτες, ακριβώς σαν αυτές που κρύβουν τα TGI Fridays™!

Για το φετινό καλοκαίρι, τα TGI Fridays™ μας επιφυλάσσουν την πιο δροσερή έκπληξη: επικά cocktails που συνοδεύονται ιδανικά με λαχταριστές μεξικάνικες γεύσεις! Σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays™ σε περιμένει ένα μοναδικό bar food experience που απογειώνει τις καλοκαιρινές βραδιές της Αθήνας. Τι θα έλεγες, για παράδειγμα, για τραγανά Chili Nachos που περιχύνονται με λαχταριστό Chili Con Carne, λιωμένη Queso Cheese sauce με αυθεντικό Pico de Gallo και sour cream sauce; Μήπως προτιμάς κάτι ακόμα πιο… εκρηκτικό; Δοκίμασε τις Dynamite Shrimps, όπου οι τραγανές γαρίδες πανέ παντρεύονται με δροσιστικό Pineapple Pico de Gallo και ελαφρώς πικάντικη Boom Boom Sauce. Βεβαίως, υπάρχουν και τα μοναδικά Fridays™ Glazed Cauliflower Bites, δηλαδή πικάντικες και τραγανές μπουκιές κουνουπιδιού, επικαλυμμένες με την αυθεντική Fridays™ Signature Glaze με Jack Daniel’s® Tennessee Whiskey με νιφάδες κόκκινης πιπεριάς και καψαλισμένο σουσάμι.

Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται με τα εκπληκτικά cocktails που ετοιμάζουν οι έμπειροι TGI Fridays™ bartenders. Τσούγκρισε με τη φλογερή Spicy Pineapple Margarita με χειροποίητο σιρόπι jalapeño και ανανά και ταξίδεψε έως την Καραϊβική με το Caribbean Rum Punch με τροπικό μάνγκο, passion fruit και ρούμι.

Το The Fridays™ Cocktail Experience δεν σταματά όμως εδώ! Για αυτό το καλοκαίρι, οι TGI Fridays™ bartenders έχουν βάλει τα δυνατά τους, δημιουργώντας προτάσεις που θα σου μείνουν αξέχαστες όπως το Bahama Mama με το εξαιρετικό Havana Club Añejo 3 Años, Malibu® και λικέρ μπανάνας ή το Tropical Island cocktail με Αbsolut Vodka, Beefeater Gin, φρέσκο agave sour και passion fruit. Κλασική αξία, ωστόσο, παραμένει το αγαπημένο Zombie με Havana Club Añejo 3 Años, σιρόπι ιβίσκου, falernum λικέρ και passion fruit, όπως και το ιστορικό Fresh Lynchburg Lemonade με Jack Daniel’s, Triple sec, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime. Κι αν η θερμοκρασία αρχίσει να ανεβαίνει κατακόρυφα, ανακάλυψε τη δροσιά της Fridays™ Classic Margarita που μόλις μεταμορφώθηκε σε μια Frozen εκδοχή με γεύση lime, φράουλα ή μάνγκο!

Φυσικά καμία επίσκεψη στα TGI Fridays™ δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς μία τουλάχιστον δοκιμή από τα μοναδικά burgers από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά ή το αγαπημένο σε όλους Jack Daniel’s® Grill με την αυθεντική Jack Daniel’s® sauce. Και ας μην ξεχνάμε τα λαχταριστά Superfood Bowls, μια σύγχρονη και εναλλακτική πρόταση, με υψηλή διατροφική αξία!

Όλα αυτά σε περιμένουν σε κάποια από τις μοναδικές αυλές των TGI Fridays™ σε Κηφισιά, Γλυφάδα, Αμπελόκηπους ή στον ολόδροσο χώρο των TGI Fridays™ στον Φλοίσβο με θέα τη θάλασσα. Για πιο urban ατμόσφαιρα ζήσε μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές απολαμβάνονταςτο The Fridays™ Cocktail Experience στα καταστήματα στο Κολωνάκι και στην Καπνικαρέα. Καλό μας καλοκαίρι!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ