29 αθηναϊκά στέκια για να ανακαλύψεις αυτό το καλοκαίρι

TYCO: Το street cocktail απέκτησε το δικό του playground

Το αγαπημένο TYCO τώρα και στη Νέα Φιλαδέλφεια

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_m_l7060.jpg
_m_l7055.jpg
_m_l7081.jpg
mp2_2853.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο TYCO για φοβερά cocktails φτιαγμένα αποκλειστικά με φρέσκα υλικά και homemade σιρόπια

Όταν άνοιξε το 2018 προσφέροντας υπέροχα cocktails στο χέρι και delivery, το Take Your Cocktails Out ξεσήκωσε όλη την Αθήνα. Cocktails φτιαγμένα αποκλειστικά με φρέσκα υλικά και homemade σιρόπια, σε γευστικούς συνδυασμούς που σε προκαλούν να τους ανακαλύψεις. Με μότο «Keep Your Spirits Up» η σεζόν ανοίγει με ένα νέο μενού που θα ανεβάσει όσους έχουν πεσμένη διάθεση χωρίς να «πονέσει» το πορτοφόλι μας, αφού οι απροσδόκητα value for money τιμές του κάνουν την εμπειρία του cocktail on the spot μια φανταστική συνήθεια!

Μια ματιά στον κατάλογο θα σου αποκαλύψει signature cocktails, non alcoholic cocktails, classic cocktails με δημιουργικό twist, long drinks και όλα τα spirits που περιμένεις να βρεις σε μια ενημερωμένη μπάρα. Δοκίμασε οπωσδήποτε το Pistachio Lush με βότκα, λικέρ μαστίχα, καρύδα, σιρόπι φιστίκι και λεμόνι, το Pears Tail με βότκα, αχλάδι, σιρόπι καραμέλας και λεμόνι αλλά και το Agave You My Heart με τεκίλα, ανανά, σιρόπι λευκής σοκολάτας και λεμόνι!

Αν το χαλαρό βράδυ με την παρέα στο μπαλκόνι εξελίσσεται σε τρομερό πάρτι, παράγγειλε μέσω Wolt από το TYCO τα αγαπημένα σου κλασικά cocktails (όπως Daiquiri, Mai Tai, Negroni, Margarita κτλ) στη συσκευασία του λίτρου και πρόσθεσε μόνο πάγο για να απολαύσουν όλοι. Ούτως ή άλλως, με καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, τη Νέα Σμύρνη, το Χαλάνδρι, τη Νέα Φιλαδέλφεια, τη Θεσσαλονίκη και τη Μύκονο, υπάρχει σίγουρα ένα κοντά σου για να σου προσφέρει τη δροσιά που αναζητάς.

Βέβαια, η εμπειρία του TYCO απολαμβάνεται πλέον και in house στο νέο, ανανεωμένο και ειδικά διαμορφωμένο μπαρ της Νέας Φιλαδέλφειας. Αποκλειστικά εδώ θα μπορείς να πεις τα νέα σου απολαμβάνοντας το αγαπημένο σου cocktail και μετά να εξερευνήσεις το TYCO playground που υπόσχεται τη διασκέδαση που εσύ και η παρέα σου αξίζετε. Φυτά, χρωματιστά μαξιλάρια, lounge καρέκλες, neon επιγραφές και ενδιαφέροντα wallpapers, καθώς και ένα τραπέζι του πινγκ πονγκ σε περιμένουν για χαλάρωση και απόλυτα ινσταγκραμικές φωτογραφίες, παρέα πάντα με το αγαπημένο σου TYCO cocktail.

Ρόμβης 11, Σύνταγμα, 2111823343 / 2ας Μαΐου 5, Νέα Σμύρνη, 2100109061 / Ηρακλείου 3-5, Χαλάνδρι, 2114182238 / Αγ. Τριάδος 3, Νέα Φιλαδέλφεια, 2114189368

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ