12 στέκια με το γλυκό και το παγωτό που μας αξίζουν

Arte Athens: Το παγωτό όπως δεν το είχες ποτέ φανταστεί

Φοβερό παγωτό και ολόφρεσκοι χυμοί στη σκιά της Ακρόπολης

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tale_of_us_14.05.2022206.jpg
tale_of_us_14.05.2022212.jpg
tale_of_us_14.05.2022216.jpg
tale_of_us_14.05.2022218.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Arte Athens στην Πλάκα για ακαταμάχητο παγωτό και φρέσκους χυμούς που θα σε ταξιδέψουν στην Καραϊβική

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και οι βόλτες κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης έχουν ξεκινήσει. Το παγωτό γίνεται η must στάση στο κέντρο της Αθήνας και όταν αυτή μας φέρνει στο μυαλό τις καλύτερες παιδικές αναμνήσεις, τότε όλα γίνονται πιο όμορφα… Αυτό ακριβώς συμβαίνει με το Arte Athens. Μπαίνοντας στον χώρο του καταστήματος στην Πλάκα, θα ζαλιστείς από τον καταρράκτη διακοσμητικής σοκολάτας που βλέπεις, πολύ γρήγορα θα ξεπεράσεις το σοκ γιατί θα δεχθείς καινούργιο! 

Στο Arte Athens, πριν πάρεις το παγωτό στα χέρια σου, θα σε κεράσουν λεμονάδα έτσι ώστε η γεύση σου να είναι έτοιμη για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει. Δίπλα θα δεις τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου νέοι και μεγάλοι θυμούνται το «κουτσό», το παλιό αγαπημένο παιχνίδι, και τότε όλους τους βλέπεις να ξαναγίνονται παιδιά. Ας μιλήσουμε όμως πάλι για παγωτό...  

Θα συναντήσεις πληθώρα γεύσεων με το Catalino να κλέβει τις εντυπώσεις και θα καταλάβεις αμέσως το γιατί: οι τρεις στρώσεις καραμέλας, απλά θα σου πάρουν το μυαλό! Χρήσιμο tip: Πριν φύγεις σχεδόν επιβάλλεται να δοκιμάσεις τους φρέσκους χυμούς. Ζήτα τον χυμό ανανά και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα τον πίνεις μέσα σε κανονικό ανανά. Η Καραϊβική δεν ήταν ποτέ πιο κοντά! 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου