12 στέκια με το γλυκό και το παγωτό που μας αξίζουν

One Scoop: H cozy gelateria του Περιστερίου

Η πιο αυθεντική gelateria της πόλης

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
6g3a7667.jpg
6g3a7741.jpg
6g3a7684.jpg
6g3a7796.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • Εθνικής Αντιστάσεως 20
  • 2105718169

One Scoop: ολόφρεσκο, πεντανόστιμο παγωτό σε δεκάδες γεύσεις

Η πιο αυθεντική gelateria της πόλης βρίσκεται σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους και cozy πεζόδρομους στην καρδιά του Περιστερίου. Και ετοιμάζει καθημερινά στο εργαστήριό της ολόφρεσκο, πεντανόστιμο παγωτό με γάλα που παστεριώνουν οι ίδιοι, δημιουργώντας γεύσεις που ξετρελαίνουν και τον πιο απαιτητικό και ορκισμένο λάτρη της παγωμένης λιχουδιάς! 

Πραγματικά πολύ μεγάλη η ποικιλία των γεύσεων, θα βρείτε πολλές και σε vegan εκδοχές, και όλα αυτά μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε μικρό ή μεσαίο κυπελάκι, σε λαχταριστό χωνάκι, αλλά και με το κιλό για το σπίτι! 

Μαζί με τα καταπληκτικά παγωτά το One Scoop προσφέρει και εξαιρετικό καφέ, αλλά και κάποιες ακόμα νόστιμες προτάσεις, όπως απίθανες βάφλες –τις οποίες μπορείτε να συνθέσετε όπως τις ονειρεύεστε–, αμερικάνικα κέικ –σαν τα ανεπανάληπτα Red Velvet και Cheesecake–, αλλά και καταπληκτικά προφιτερόλ με σοκολάτα γάλακτος και υγείας.  

Κι ακόμη, δροσερά milkshakes, ό,τι πρέπει για την εποχή, σε εκπληκτικές γεύσεις που μένουν αξέχαστες, όπως με σοκολάτα, με βανίλια Μαδαγασκάρης, μπανόφι, κιουνεφέ, ακόμη και τσουρέκι πραλίνα! 

Το One Scoop λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως αργά το βράδυ και όλα αυτά τα υπέροχα που ετοιμάζει μπορείτε να τα απολαύσετε είτε take away είτε στα τραπεζάκια του πεζοδρόμου. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου