12 στέκια με το γλυκό και το παγωτό που μας αξίζουν

Durée du Goût: Το πιο γλυκό μας στέκι!

Κομψό, ντελικάτο, αστραφτερό μοιάζει να έχει βγει από τις σελίδες του πιο γλυκού παραμυθιού

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tale-of-us-14.05.2022249.jpg
tale-of-us-14.05.2022238.jpg
tale-of-us-14.05.2022246.jpg
tale-of-us-14.05.2022244.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Durée du Goût: θεϊκά γλυκά και χειροποίητο παγωτό σε έναν μικρό ζαχαρένιο παράδεισο στο Χαλάνδρι

Κάθε γλυκατζής που σέβεται τον εαυτό του έχει επισκεφθεί μια και δυο και… άπειρες φορές αυτόν τον μικρό παράδεισο, που δημιούργησαν η Σοφία Σαντζαρίδου με τον Γιάννη Τσίχλη, επιστρέφοντας από τις σπουδές τους στο Παρίσι. Κομψό, ντελικάτο, αστραφτερό, το Durée du Goût μοιάζει να έχει βγει από τις σελίδες του πιο γλυκού παραμυθιού, με την ομάδα να ετοιμάζει καθημερινά μικρά θαύματα στο εργαστήριό της, χρησιμοποιώντας διαλεχτές πρώτες ύλες από μικρούς Έλληνες παραγωγούς. 

Αλλά ας ξεκινήσουμε με τον πρωταγωνιστή των ονείρων μας, το παγωτό. Είναι χειροποίητο, με γάλα από μικρές ελληνικές φάρμες, σε πάρα πολλές γεύσεις, αλλά αυτά που στ’ αλήθεια ερωτευτήκαμε ήταν η στρατσιατέλα με τραγανά κομμάτια σοκολάτας, το εκμέκ καταΐφι με πρόβειο γάλα, το πλούσιο παρφέ κρέμα, το σορμπέ από φρέσκα φρούτα και σοκολάτα, αλλά και τα φοβερά παγωτίνια με σοκολάτα inspiration, που αν δεν το ξέρετε πρόκειται για μια νέα τάση, όπου κατά τη δημιουργία της σοκολάτας μπαίνει μέσα και το φρούτο! Κι όλα αυτά τα ωραία μπορούμε να τα προμηθευτούμε και σε ατομική και σε οικογενειακή συσκευασία! 

Το Durée du Goût, όμως, μας ετοιμάζει και άλλες ξεχωριστές καλοκαιρινές γεύσεις, όπως υπέροχες τάρτες με μάνγκο και αρωματισμένη σοκολάτα γάλακτος με λάιμ, αλλά και θεϊκή πάβλοβα, με σάλτσα κόκκινων φρούτων με μαρέγκες και χτυπημένη κρέμα γάλακτος με βανίλια Μαδαγασκάρης! 

Κρατήστε το ωράριο λειτουργίας, που είναι 08.00 με 22.00 καθημερινά και να είστε σίγουροι ότι θα γίνει το πιο γλυκό σας στέκι. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου