12 στέκια με το γλυκό και το παγωτό που μας αξίζουν

MARABOO ICE CREAM, το πιο γλυκό στέκι στο Παγκράτι

Όλα φτιάχνονται από την αρχή, χωρίς τίποτα έτοιμο

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
maraboo_1_1.jpg
maraboo_2_0.jpg
maraboo_3_0.jpg
maraboo_4_0.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

MARABOO ICE CREAM: Η Βίκυ και ο Ιγκόρ ετοιμάζουν καθημερινά φρέσκο φυσικό παγωτό.

Μπορεί να ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά το μικρό παγωτατζίδικο με τη μεγάλη καρδιά έχει καταφέρει να γίνει σημείο συνάντησης στη γειτονιά της Αρχελάου. Εδώ, όπου η Βίκυ και ο Ιγκόρ ετοιμάζουν καθημερινά φρέσκο φυσικό παγωτό. Τι σημαίνει «φυσικό»; Ότι όλα φτιάχνονται από την αρχή, χωρίς τίποτα έτοιμο, με φρέσκο γάλα και φρούτα εποχής, χωρίς συντηρητικά και γαλακτωματοποιητές!

Τα παιδιά εδώ θα σας προτείνουν κάποιες εξαιρετικές δημιουργίες που συνεχώς εναλλάσσονται, όπως γιαούρτι στρατσιατέλλα, ανθόγαλο με ελαιόλαδο και ελιές, καρύδα με γιασεμί αλλά και παγωτό με μαύρη μπίρα, ενώ υπάρχουν και οι σταθερές αξίες, όπως ανθόγαλο, σοκολάτα γάλακτος, καραμέλα με αλάτι και το σορμπέ μαύρης σοκολάτας που θα βρείτε πάντα.  

Η Βίκυ και ο Ιγκόρ, οι οποίοι ταξιδεύουν συχνά στην Ιταλία προκειμένου να ενημερώνονται για τις νέες τάσεις (η Βίκυ, μάλιστα, στη Ρώμη έμαθε την τέχνη του «φυσικού» παγωτού), χρησιμοποιούν λίγη ζάχαρη αλλά πολύ καλής ποιότητας καθώς και λίγα λιπαρά ενώ ένα ξεχωριστό κομμάτι είναι η μεγάλη ποικιλία σε σορμπέ (όλα vegan), όπως με κάσιους, με φιστίκι, με αμύγδαλο, με φρούτα εποχής, με μαύρη σοκολάτα, με καφέ. Παγωτό, λοιπόν, με γεύση από τα παλιά αλλά και με σύγχρονα μέσα, από δύο ανθρώπους που λατρεύουν αυτό που κάνουν! 

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 15.00-23.00, Πέμπτη, Παρασκευή 
15.00-24.00, Σάββατο 13.00-24.00, Κυριακή 13.00-23.00

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου