13 στέκια για να δοκιμάσεις την αυθεντική ιταλική κουζίνα

Accademia PizzaiolI: Μάθε την τέχνη της πίτσας από Ιταλούς σεφ!

Η πρώτη και παλαιότερη σχολή πίτσας στον κόσμο ήρθε και στην Ελλάδα!

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
academia_pizzaiol_2.jpg
academia_pizzaiol_3.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στην Accademia Pizzaioli θα μάθεις την τέχνη της πίτσας από τους καλύτερους ιταλούς σεφ

Η παγκοσμίου φήμης ιταλική σχολή Accademia Pizzaioli ήρθε και στην Ελλάδα για να προσφέρει καινοτόμα προγράμματα τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης στην ιταλική κουλτούρα, προσεγγίζοντας ουσιαστικά την τέχνη της πίτσας από τη χώρα προέλευσής της. Διεθνώς αναγνωρισμένοι Ιταλοί σεφ μας παρουσιάζουν τη φιλοσοφία, τις μεθόδους και τις τεχνικές παρασκευής της.

Έχοντας εκπαιδεύσει και πιστοποιήσει χιλιάδες επαγγελματίες σε περισσότερα από 140 σημεία σε όλο τον κόσμο, η Accademia Pizzaioli, η πρώτη και παλαιότερη σχολή πίτσας στον κόσμο, γίνεται συνώνυμο της ποιοτικής και πρότυπης εκπαίδευσης στην ιταλική γαστρονομία στην Ελλάδα.

Αρχάριοι ή επαγγελματίες, όλοι οι σπουδαστές της Accademia Pizzaioli αποκομίζουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία μέσα από ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων, προσιτών και ευέλικτων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που συνδυάζουν θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Ταυτόχρονα, η παγκόσμια αναγνώριση του διπλώματος εξειδίκευσης, συνδυάζεται με την πολύτιμη βοήθεια του Γραφείου Επαγγελματικής Αποκατάστασης της Accademia Pizzaioli, εξασφαλίζοντας στους σπουδαστές την προώθηση σε σωστές θέσεις εργασίας και το απαραίτητο «εισιτήριο» για μια επιτυχημένη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι εγγραφές για το επόμενα τμήματα αρχαρίων έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους είναι:

● 1-12 Νοεμβρίου 2021
● 22 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου 2021
● 6-17 Δεκεμβρίου 2021

Για περαιτέρω πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Accademia Pizzaioli
(www.accademia-pizzaioli.gr) ή καλέστε στα τηλέφωνα: 2109750974 και 6956606147.