11 νόστιμα στέκια στα Νότια Προάστια

Bufala Gelato: αξεπέραστο βουβαλινό παγωτό και τέλειες βάφλες!

Μπορείς να πεις όχι σε ολόφρεσκο παγωτό μέσα σε αφράτη βάφλα;

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_48a3348.jpg
_48a3293.jpg
_48a3310.jpg
_48a3304.jpg
_48a3330.jpg
_48a3296.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Bufala Gelato: Φοβερό παγωτό από βουβαλινό γάλα, κι επίσης βάφλες, κρέπες, pancakes, milkshakes και smoothies

Φρέσκο, πραγματικά τέλειο παγωτό, που φτιάχνεται καθημερινά σε κάθε ένα από τα 12 καταστήματα Bufala Gelato (τα τρία στα νότια προάστια), από ανθρώπους που αγαπούν στ’ αλήθεια αυτό που κάνουν. Το Bufala Gelato μας σύστησε το παγωτό από 100% ελληνικό βουβαλινό γάλα, που έχει 30% λιγότερη ζάχαρη, και αρχίσαμε να παραμιλάμε. Επίσης, μας έκανε ευτυχισμένους μαθαίνοντάς μας να τρώμε τις βάφλες on the go, καθώς μας τις τυλίγει και τις απολαμβάνουμε και περπατώντας. Και μας θύμισε ότι αν υπάρχει μεράκι, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι το καλύτερο!

Στα Bufala Gelato, εκτός από το υπέροχο αυτό παγωτό από βουβαλινό γάλα, θα βρείτε, επίσης, παγωτό από υψηλής ποιότητας αγελαδινό γάλα και ανθόγαλο, φρέσκο παγωτό ημέρας χωρίς προϊόντα γάλακτος και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, μέσα σε φρεσκοψημένα βουτυράτα χωνάκια, που στολίζονται και με τρούφα σοκολάτα, που όταν ψήνονται μοσχοβολάει όλος ο τόπος. Κι ακόμη φανταστικές βάφλες, κρέπες, pancakes, milkshakes, smoothies, κι ο κατάλογος είναι μεγάλος και οι γευστικοί συνδυασμοί δεκάδες, μιλάμε για όλα τα καλά!

Θα τα βρείτε στη Γλυφάδα (Αρτέμιδος 1, Πλατεία Εσπερίδων) στο απόλυτο meeting point της παρέας για γλυκές αμαρτίες, στη Βούλα (Βασ. Παύλου 80) σε ένα φοβερό σαλόνι στον πεζόδρομο και στη Βουλιαγμένη (Ορφέως 2) σε ένα άκρως καλοκαιρινό χώρο στην παραλία με θέα τη θάλασσα και φοίνικες τριγύρω. Extra tip: Όλα αυτά τα ωραία μπορείτε να τα απολαύσετε και στον χώρο σας με delivery.

Τώρα, λοιπόν, έχουμε πολλούς και γλυκούς λόγους για μια ακόμη βόλτα στα νότια προάστια!