- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Η ανεμελιά του καλοκαιριού σ’ ένα παγωτό Zuccherino
Με την προτροπή «grab a spoon» τα αγαπημένα ζαχαροπλαστεία μας καλούν να γευτούμε το πιο καλοκαίρι της ζωής μας
Για αυθεντικό gelato στα ζαχαροπλαστεία Zuccherino σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και Μοναστηράκι
Από το Παλαιό Φάληρο κι από κει στη Νέα Σμύρνη, το Μοναστηράκι και στην ατζέντα όσων αγαπούν τα προϊόντα τους, τα ζαχαροπλαστεία Zucherrino είναι ένα από τα πιο γλυκά σημεία αναφοράς εδώ και και τρεις και πλέον δεκαετίες. Εφέτος, υποδέχονται το καλοκαίρι με μια προτροπή: «Grab a spoon». Ας αδράξουμε ένα κουτάλι για να απολαύσουμε αυθεντικό, χειροποίητο παγωτό. «Στα Zuccherino το παγωτό δημιουργείται χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και περιττές θερμίδες. Όλες οι γεύσεις είναι φτιαγμένες αποκλειστικά με ελληνικό φρέσκο γάλα και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας στα εργαστήρια των καταστημάτων, τηρώντας πιστά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και πρόληψης σε όλα τα στάδια παραγωγής και εξυπηρέτησης», θα δηλώσει η Ελισάβετ Ντεμίρη, συνεχίστρια της οικογενειακής επιχείρησης.
Μια βόλτα στις φανταστικές προθήκες των καταστημάτων με πείθει πράγματι να πιάσω το κουτάλι μου: αυθεντικό gelato, εξαιρετικής ποιότητας, σαν να σουλατσάρω στη Πιάτσα Ντι Σπάνια ένα απόγευμα καλοκαιριού: Fior di latte, παραδοσιακό καϊμάκι με χειροποίητο γλυκό κουταλιού βύσσινο, καραμελωμένη σοκολάτα γάλακτος με αλμυρή καραμέλα, βανίλια Μαδαγασκάρης με choco brownies,Death by Chocolate, Blue Monster και Zuccherino Cream είναι μερικές μόνο από τις γεύσεις παγωτού που απολαμβάνω. Δίπλα, δροσιστικά sorbetto από φρέσκα φρούτα εποχής αλλά και παγωτά χωρίς γλουτένη, αλλά και με 0% ζάχαρη. «Μένουμε πιστοί στην άποψή μας ότι η απόλαυση είναι για όλους: σίγουρα θα βρείτε αυτό που επιθυμείτε ακόμα και αν ακολουθείτε μια ειδική διατροφή χωρίς γλουτένη, γάλα ή ζάχαρη», συνεχίζει η κύρια Ντεμίρη.
Το φετινό καλοκαίρι, πιάνουμε το νήμα από την αρχή, ή μάλλον, συνεχίζουμε ό,τι αφήσαμε στη μέση. Αναζητούμε την ανεμελιά και, στο νου μου, το παγωτό είναι σύμβολο της χαράς, είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού που μόλις ξεκινά. Σ’ αυτό το μεγάλο, φωτεινό καλοκαίρι, εύχομαι τα βασικά μας διλήμματα να είναι: «waffle cup ή τραγανό χωνάκι;», μια ερώτηση που θυμίζει παρέες, γέλια, βόλτες. Ενσταντανέ από το προσεχές μέλλον που περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη.
Η προτροπή των ζαχαροπλαστείων Zucherrino είναι μια: Grab a Spoon και μπείτε ξανά στο ρυθμό της ζωής, άρπαξτε την ευκαιρία να κάνετε αυτά που σας αρέσουν, αρπάξτε το κουτάλι για να γευτείτε ονειρεμένες γεύσεις: στο σπίτι, στη βόλτα, ως δώρο στους ανθρώπους που αγαπάτε. Καλό καλοκαίρι!
www.zuccherino.gr
Facebook: @zuccherino ζαχαροπλαστείο
Instagram: @zuccherino.gr
e-shop: https://eshop.zuccherino.gr/
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.