- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Οι δικές σας συνταγές για πασχαλινό τσουρέκι
Οι αναγνώστες της ATHENS VOICE ζυμώνουν αφράτα τσουρέκια και μας στέλνουν φωτογραφίες που μοσχοβολάνε Πάσχα
Δείτε τις φωτογραφίες με συνταγές για πασχαλινό τσουρέκι που ανέβασαν οι αναγνώστες της ATHENS VOICE με hashtag #tastevoice
Βουτυρένιο, αφράτο, και τόσο μυρωδάτο… Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο Πασχαλινό Τσουρέκι; Το τρως για πρωινό, για σνακ, για απογευματινό, στις βραδινές λιγούρες, με μαρμελάδα, με σοκολάτα, σκέτο. Και φέτος αποφάσισες να φτιάξεις το δικό σου!
Όσο πλησιάζουμε προς το Πάσχα ο γευστικός λογαριασμός της ATHENS VOICE στο Instagram (@tastevoice) γεμίζει με καταπληκτικές συνταγές για τσουρέκια. Πειραματίζεστε, μας κάνετε tag και έτσι έχουμε την ευκαιρία να δούμε δεκάδες πρωτότυπες συνταγές. Τσουρέκια με σοκολάτα, με φιστικοβούτυρο, με προζύμι, ακόμα και vegan! Παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποιες από τις ωραιότερες για να πάρετε ιδέες και μυστικά επιτυχίας για να φτιάξετε κι εσείς το δικό σας.
Αν θέλετε να δείτε τη φωτογραφία σας δημοσιευμένη στο site της Athens Voice, ακολουθείστε την @tastevoice στο Instagram και κάντε tag ό,τι νόστιμο φτιάξατε σήμερα!
Καλά ζυμώματα!
Τσουρέκι γεμιστό με πραλίνα και φιστικοβούτυρο από τον the_coook:
Μαλακό τσουρέκι από το sweetandsalty_feelings:
Πασχαλινό τσουρέκι από τη memi_kiritsi:
Τσουρέκι με προζύμι και χωρίς ζύμωμα από τον jbouro:
Vegan τσουρέκι από τον themisefthimoudis:
Αφράτο τσουρέκι από τη nikis_food:
Τσουρεκάρες από τη missmimifoodie:
Τσουρέκι φόρμας με σοκολάτα από τη marinou_nicol:
Αφράτο και αρωματικό τσουρέκι από την tsoukala_angeliki:
Τσουρεκάκια από τη xristina.kemou:
Τσουρέκι ψημένο στον ξυλόφουρνο από το foodgram_by_natasa:
Τσουρέκι από το photobloom_:
Τσουρέκι με κρέμα γάλακτος και άρωμα μαστίχας από τη misstastygr:
Τσουρέκι με έτοιμο μείγμα από το xenias_foodstories:
Ατομικά τσουρεκάκια από το the.akjournal:
Τσουρέκι με ίνες από τον dimitrios.makriniotis:
Τσουρέκι με μαστίχα και μαχλέπι από το foodenyo:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.