Θεματα

Συνταγές λαχταριστές και cooking challenge στο @tastevoice

Μέχρι να ανοίξουν ξανά τα εστιατόρια... μαγειρεύουμε!

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 760
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kelly-sikkema-kp7enplp8no-unsplash.jpg
Φωτογραφία: Kelly Sikkema/ Unsplash

Συνταγές στο site της Athens Voice και Διαγωνισμός στο Instagram @tastevoice και botilia.gr, ένα Cooking challenge με λαχταριστά δώρα.

Από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και για ένα μήνα (…ελπίζουμε), τα εστιατόρια, τα bar, τα café και όλα τα αγαπημένα μας στέκια παραμένουν κλειστά. Μέτρο που αναμενόμενα σήκωσε πολλές αντιδράσεις, ωστόσο αναγκαίο. Με την εμπειρία της πρόσφατης καραντίνας στις πλάτες μας, ξέρουμε από τώρα ότι αυτός ο μήνας δεν θα είναι εύκολος για κανέναν. Το κομμάτι της εστίασης είναι που περισσότερο απ’ όλα κρατά ζωντανή μια πόλη, και όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά τώρα, στο λοκντάουν, το νιώσαμε στο πετσί μας, μας έγινε ακόμη πιο ξεκάθαρο πως η εστίαση έχει αναγορευτεί σε «Παγκόσμια Αναψυχή». Χωρίς τραπεζάκια έξω, χωρίς μυρωδιές στους δρόμους, χωρίς ακόμα κι εκείνο το αδιόρατα ενοχλητικό βουητό ομιλίας που έφτανε στο μπαλκόνι σου από το συνοικιακό μπαράκι, η Αθήνα μένει άδεια. Της λείπει η ζωή και η «κανονικότητα». Δεν είναι καθόλου λίγα τα εστιατόρια που θα δυσκολευτούν να ανακάμψουν, όπως καθόλου αμελητέες και οι θέσεις εργασίας που θα χαθούν. Ωστόσο, όταν έρθει η επιστροφή στην κανονική μας ζωή, θα είμαστε εδώ, όλοι μαζί να τα στηρίξουμε, μέχρι να βρουν ξανά τον δρόμο τους, κι αυτά κι εμείς. Προς το παρόν, ας κοιτάξουμε όλοι να παραμείνουμε υγιείς.

Παρ’ όλα αυτά, μέσα από την έντυπη και ηλεκτρονική ATHENS VOICE, αλλά και τον λογαριασμό @tastevoice στο Instagram, συνεχίζουμε να σας μεταφέρουμε όλα τα νέα της εστίασης: τα πρόσωπα, τα αγαπημένα στέκια που μπορείτε πια να βρείτε με delivery και take away, τις καινούργιες ιδέες, τις νόστιμες αθηναϊκές εκπλήξεις, ναι, πάντα υπάρχουν. Ταυτόχρονα, ενισχύουμε ακόμα περισσότερο την ποικιλία των συνταγών στο athensvoice.gr: για όλο τον Νοέμβριο, το site της ATHENS VOICE θα εφοδιάζεται καθημερινά με λαχταριστές συνταγές. Συνταγές εύκολες, γρήγορες και απολαυστικές, από εκείνες που σου λύνουν τα χέρια τις μέρες που δεν έχεις έμπνευση ή σε σώζουν τις δύσκολες ώρες της Μεγάλης Λιγούρας.

Αγαπάμε τη μαγειρική και λατρεύουμε το φαγητό, οπότε σκεφτήκαμε και ένα νόστιμο παιχνίδι για να διασκεδάσουμε λίγο την αναμονή, μέχρι τα αγαπημένα μας εστιατόρια να μπορέσουν να μας δεχτούν πάλι… Ένα cooking challenge με συνταγές, νόστιμα δώρα, κι άλλες συνταγές, ατελείωτα μαγειρέματα!

Ένα cooking challenge στο @tastevoice

Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ είναι αυτό που ήδη κάνεις... Να μαγειρεύεις! Αν είσαι κι εσύ ο αγαπημένος σεφ του σπιτιού σου, βγάλε φωτογραφία το πιάτο που μαγείρεψες σήμερα και ανέβασέ το στο Instagram, μαζί με τη συνταγή, κάνοντας tag την @tastevoice, τον γευστικό λογαριασμό της ATHENS VOICE! Στη συνέχεια, οι συνταγές που μας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή θα συγκεντρώνονται σε ένα άρθρο που θα δημοσιεύεται στο site της ATHENS VOICE. Όχι μόνο, όμως! Κάθε εβδομάδα, θα διαλέγουμε με κλήρωση μία από τις καλύτερες συνταγές και ο δημιουργός της θα κερδίζει ένα μεγάλο και λαχταριστό δώρο! Ένα υπέροχο καλάθι γεμάτο ωραία κρασιά, περίφημα τυριά και αλλαντικά από το botilia.gr.

Οι συνταγές μπορεί να είναι από κλασικά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, μέχρι εντελώς πρωτότυπες δικές σου δημιουργίες ή απλά, καθημερινά φαγητά, που λατρεύεις να τρως και για αυτό τα μαγειρεύεις ξανά και ξανά.

Σκοπός είναι να περάσουμε τον χρόνο μας δημιουργικά και να ξεχαστούμε λίγο από όσα συμβαίνουν. Το χρειαζόμαστε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ