Όλα όσα μαγειρέψατε την εβδομάδα που πέρασε και ένας νικητής!
Το lockdown2 κυλάει νόστιμα και με πολλά δώρα
Το cooking challenge από την ATHENS VOICE και το www.botilia.gr συνεχίζεται
Με το που ακούσαμε για δεύτερο lockdown το μυαλό μας πήγε στο… φαγητό! Γι αυτό σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε ένα cooking challenge, ώστε και η δεύτερη καραντίνα αυτής της τόσο περίεργης χρονιάς να κυλήσει νόστιμα και δημιουργικά. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα ο γευστικός λογαριασμός @tastevoice της ATHENS VOICE στο Instagram γέμισε από τις δικές σας λαχταριστές συνταγές. Τόσες πολλές συνταγές που μας άνοιξαν την όρεξη και μας έβαλαν καινούργιες ιδέες... Τι φοβερά κέικ, τι αχνιστές σούπες, πόσα βασιλικά πρωινά!
Cooking challenge, χωρίς νόστιμο δώρο γίνεται; Φυσικά όχι! Μία από τις παρακάτω συνταγές, θα κερδίσει το luxury pack του botilia.gr. Ένα πολυτελές καλάθι γεμάτο με ωραία κρασιά, εκλεκτά αλλαντικά και τυριά, κι άλλες λιχουδιές, συνολικής αξίας €95! Το cooking challenge θα συνεχιστεί όσο διαρκεί το lockdown, οπότε συνεχίστε να μαγειρεύετε και να μας προσθέτετε με ετικέτα (@tastevoice) στις συνταγές που ανεβάζετε στο Instagram. Ο νικητής της εβδομάδας που θα κερδίζει το luxury pack από το botilia.gr θα επιλέγεται μέσω κλήρωσης και θα ανακοινώνεται κάθε Δευτέρα στο λογαριασμό μας στο Instagram (@tastevoice). Καλά μαγειρέματα!
Ακολουθούν οι 20 συνταγές που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα:
Κέικ μπανάνας από το soulfullofcooking και το artos_kai_theamata:
Σαλάτα ζυμαρικών με dressing κολοκύθας από τη menia.ge:
Γλυκιά κολοκυθόπιτα με καρύδια, ζάχαρη, κανέλα και φύλλο κρούστας από το justlife.gr:
Σοκολατάκια με φυστικοβούτυρο από τη mrsolivespoon:
Σπιτική πραλίνα από χουρμάδες από το medharmonydiaries:
Pancakes με τηγανιτά αυγά από τη mrscookbell:
Porridge βρώμης μέσα σε χυμό πορτοκάλι από τη roulita_ho:
Σάντουιτς με αποξηραμένα άγρια μανιτάρια, γραβιέρα και ρόκα από το xenias_foodstories:
Χούμους με παντζάρι από το baketheclick:
Ψωμί με κουρκουμά, ηλιόσπορους και κολοκυθόσπορους από το adaywithoutgluten:
Αρνάκι λεμονάτο στη γάστρα με ρεβύθια από το apla_spitika:
Tαλιατέλες με κρέμα blue cheese και μανιτάρια πλευρώτους από το ___eatme___:
Διαφορετικό παστίτσιο από την tsoukala_angeliki:
Κοτόπουλο αλά Romana από το 2lovecooking:
Χαλβάς πορτοκάλι από την polly_forager:
Φιογκάκια με τόνο, λιαστή ντομάτα κι ελιά από τη supermum_of_twinboys:
Κουνουπίδι στο φούρνο με μελάσα από το aekitchendiary:
Σαραγλί Θεσσαλονίκης από το marysgramm:
Λουκουμάδες από την ifigeneia_tzimara:
Σαλάτα με σπανάκι, λιαστή ντομάτα, ψητή πιπεριά Φλωρίνης και κουλούρι Θεσσαλονίκης από το greciantaste:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.