Θεματα

Οι νοστιμιές που μαγειρεύεις στην καραντίνα, κι ένας νικητής!

Οι δικές σας φωτογραφίες τις μέρες της καραντίνας

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι δικές σας συνταγές
Φωτογραφία: faganoula.gr/Instagram

Οι φωτογραφίες που ανεβάσατε στο instagram του @tastevoice για το cooking challenge σε συνεργασία με το botilia.gr - Ο διαγωνισμός συνεχίζεται

Όλοι μαγειρεύουμε στην καραντίνα. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, δεν έχει σημασία. Έτσι σκεφτήκαμε να αρχίσουμε ένα νόστιμο διαγωνισμό παρέα με το botilia.gr, να μοιραζόμαστε συνταγές και να νοστιμεύουμε αυτές τις δύσκολες μέρες με τον δικό μας τρόπο… Για ακόμη μία φορά οι συνταγές σας μας κατέπληξαν ευχάριστα! Είδαμε δεκάδες ιδέες για να φτιάξουμε σπίτι βασιλικά πρωινά, ζαχαρένιες συνταγές για τις γιορτές που πλησιάζουν και πολλές, πραγματικά ωραίες, σαλάτες!

Οι νικητές του cooking challenge των δύο προηγούμενων εβδομάδων, που επιλέχθηκαν μετά από κλήρωση, έχουν ήδη παραλάβει το δώρο τους: το φανταστικό luxury pack από το botilia.gr γεμάτο με ωραία κρασιά, εκλεκτά αλλαντικά και τυριά και πολλές ακόμα νοστιμιές, συνολικής αξίας €95! Το cooking challenge θα συνεχιστεί για ακόμη μία εβδομάδα οπότε συνεχίστε να μαγειρεύετε και να μας προσθέτετε με ετικέτα (@tastevoice) στις συνταγές που ανεβάζετε στο Instagram. Ο νικητής της εβδομάδας που θα κερδίσει το luxury pack από το botilia.gr θα επιλεχθεί μέσω κλήρωσης και θα ανακοινωθεί την επόμενη Δευτέρα στον λογαριασμό μας στο Instagram (@tastevoice), ενώ οι 20 ωραιότερες συνταγές θα δημοσιευτούν στο site της ATHENS VOICE. Καλή επιτυχία σε όλους!

Ακολουθούν οι 20 συνταγές που ξεχωρίσαμε αυτήν την εβδομάδα:

Ρυζόγαλο από τη roulita_ho:

Μαρμελάδα ρόδι από το pandoraskitchen.gr:

Σουφλέ με ψωμί του τοστ από το cookbloggr:

Ριζότο με πέστο παντζαριού με μπλε τυρί και καρύδια από το ___eatme___:

Φακοσαλάτα με φέτα, ντοματίνια, σχοινόπρασο, αμάρανθο και φύτρες λάπαθου από το food24_skg:

Cinammon rolls από τη momma_bear_and_the_little_bear:

Πιτσάκια σε σχήμα ντόνατ από το tastelands_:

Μπάρες πραλίνας από το eat_treat_love:

Gingerbread κέικ με γλάσο από τυρί κρέμα και πορτοκάλι από το thelivingmanna:

Σιροπιαστές φωλιές με σοκολάτα από τον themisefthimoudis:

Σαλάτα με λάχανο, σέλερι και μήλο από το my_mommys_yummys:

Noodles ρυζιού με γλυκόξινο χοιρινό από τη imikrikoiliodouli:

Μπάρες μελομακάρονου από τη miss.cake.daughter:

Καρβελάκι γεμιστό με τυρί κι άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης από το xenias_foodstories:

Κεφτεδάκια κόκκινης φακής από το craftycinn:

Φωλιές σφολιάτας με μανιτάρια και φέτα από το the.akjournal:

Σοκολατάκια με μανταρίνια από το spoon_n_love:

Κορμός σοκολάτας με κάστανα από το dimitroulicious:

Ανοιχτή τορτίγια με λουκάνικα κι αυγά από το faganoula.gr:

Arancini με πέστο βασιλικού, κουρκουμά και μανιτάρια από το medharmonydiaries:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.