- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Οι νοστιμιές που μαγειρεύεις στην καραντίνα, κι ένας νικητής!
Οι δικές σας φωτογραφίες τις μέρες της καραντίνας
Οι φωτογραφίες που ανεβάσατε στο instagram του @tastevoice για το cooking challenge σε συνεργασία με το botilia.gr - Ο διαγωνισμός συνεχίζεται
Όλοι μαγειρεύουμε στην καραντίνα. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, δεν έχει σημασία. Έτσι σκεφτήκαμε να αρχίσουμε ένα νόστιμο διαγωνισμό παρέα με το botilia.gr, να μοιραζόμαστε συνταγές και να νοστιμεύουμε αυτές τις δύσκολες μέρες με τον δικό μας τρόπο… Για ακόμη μία φορά οι συνταγές σας μας κατέπληξαν ευχάριστα! Είδαμε δεκάδες ιδέες για να φτιάξουμε σπίτι βασιλικά πρωινά, ζαχαρένιες συνταγές για τις γιορτές που πλησιάζουν και πολλές, πραγματικά ωραίες, σαλάτες!
Οι νικητές του cooking challenge των δύο προηγούμενων εβδομάδων, που επιλέχθηκαν μετά από κλήρωση, έχουν ήδη παραλάβει το δώρο τους: το φανταστικό luxury pack από το botilia.gr γεμάτο με ωραία κρασιά, εκλεκτά αλλαντικά και τυριά και πολλές ακόμα νοστιμιές, συνολικής αξίας €95! Το cooking challenge θα συνεχιστεί για ακόμη μία εβδομάδα οπότε συνεχίστε να μαγειρεύετε και να μας προσθέτετε με ετικέτα (@tastevoice) στις συνταγές που ανεβάζετε στο Instagram. Ο νικητής της εβδομάδας που θα κερδίσει το luxury pack από το botilia.gr θα επιλεχθεί μέσω κλήρωσης και θα ανακοινωθεί την επόμενη Δευτέρα στον λογαριασμό μας στο Instagram (@tastevoice), ενώ οι 20 ωραιότερες συνταγές θα δημοσιευτούν στο site της ATHENS VOICE. Καλή επιτυχία σε όλους!
Ακολουθούν οι 20 συνταγές που ξεχωρίσαμε αυτήν την εβδομάδα:
Ρυζόγαλο από τη roulita_ho:
Μαρμελάδα ρόδι από το pandoraskitchen.gr:
Σουφλέ με ψωμί του τοστ από το cookbloggr:
Ριζότο με πέστο παντζαριού με μπλε τυρί και καρύδια από το ___eatme___:
Φακοσαλάτα με φέτα, ντοματίνια, σχοινόπρασο, αμάρανθο και φύτρες λάπαθου από το food24_skg:
Cinammon rolls από τη momma_bear_and_the_little_bear:
Πιτσάκια σε σχήμα ντόνατ από το tastelands_:
Μπάρες πραλίνας από το eat_treat_love:
Gingerbread κέικ με γλάσο από τυρί κρέμα και πορτοκάλι από το thelivingmanna:
Σιροπιαστές φωλιές με σοκολάτα από τον themisefthimoudis:
Σαλάτα με λάχανο, σέλερι και μήλο από το my_mommys_yummys:
Noodles ρυζιού με γλυκόξινο χοιρινό από τη imikrikoiliodouli:
Μπάρες μελομακάρονου από τη miss.cake.daughter:
Καρβελάκι γεμιστό με τυρί κι άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης από το xenias_foodstories:
Κεφτεδάκια κόκκινης φακής από το craftycinn:
Φωλιές σφολιάτας με μανιτάρια και φέτα από το the.akjournal:
Σοκολατάκια με μανταρίνια από το spoon_n_love:
Κορμός σοκολάτας με κάστανα από το dimitroulicious:
Ανοιχτή τορτίγια με λουκάνικα κι αυγά από το faganoula.gr:
Arancini με πέστο βασιλικού, κουρκουμά και μανιτάρια από το medharmonydiaries:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.