- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Στην καραντίνα μαγειρεύεις υπέροχα – οι δικές σας φωτογραφίες
Και ο νικητής που αυτή την εβδομάδα κερδίζει ένα νόστιμο καλάθι από το botilia.gr
Οι φωτογραφίες που ανεβάσατε στο instagram του @tastevoice για το cooking challenge σε συνεργασία με το botilia.gr - Ο διαγωνισμός συνεχίζεται
Όταν την προηγούμενη εβδομάδα ξεκινήσαμε ένα cooking challenge στον γευστικό λογαριασμό της ATHENS VOICE στο Instagram παρέα με το botilia.gr σε μια προσπάθεια να νοστιμέψουμε αυτή την καραντίνα, δεν φανταζόμασταν ότι θα δούμε τόσες πολλές ακαταμάχητες συνταγές! Χρησιμοποιήσατε τα όσπρια με κάθε δυνατό τρόπο, φτιάξατε σούπες που ζηλέψαμε όσο τίποτα και δημιουργήσατε γλυκά που μας έκαναν να τρέξουμε στο κοντινότερο ζαχαροπλαστείο!
Ο νικητής του cooking challenge για την προηγούμενη εβδομάδα, που επιλέχθηκε μετά από κλήρωση, έχει ήδη παραλάβει το δώρο του: το φανταστικό luxury pack από το botilia.gr γεμάτο με ωραία κρασιά, εκλεκτά αλλαντικά και τυριά και πολλές ακόμα νοστιμιές, συνολικής αξίας €95! Το cooking challenge, όμως, θα συνεχιστεί όσο διαρκεί το lockdown, οπότε συνεχίστε να μαγειρεύετε και να μας προσθέτετε με ετικέτα (@tastevoice) στις συνταγές που ανεβάζετε στο Instagram. Ο νικητής της εβδομάδας που θα κερδίζει το luxury pack από το botilia.gr θα επιλέγεται μέσω κλήρωσης και θα ανακοινώνεται κάθε Δευτέρα στο λογαριασμό μας στο Instagram (@tastevoice), ενώ οι 20 ωραιότερες συνταγές θα δημοσιεύονται στο site της ATHENS VOICE.
Ακολουθούν οι 20 συνταγές που ξεχωρίσαμε αυτήν την εβδομάδα:
Κοτόπουλο με μουστάρδα, μέλι και πορτοκάλι από τη marilou_nicol:
Σοκολατένιο γλυκό με αλατισμένη καραμέλα και φουντούκια από το ___eatme___:
Ρεβίθια με μελιτζάνες, ντοματίνια, λουκάνικο και τυρί από το thefoodattempts:
Χριστουγεννιάτικο ρολό με πουρέ κολοκύθας από το marysgramm:
Πατατόσουπα με σαλάμι αέρος από τον the_coook:
Τραχανότο λαχανικών με χωριάτικο λουκάνικο και flakes κρεμμυδιού από το xenias_foodstories:
Leopard Brioche Bread από το jenny.bake.me.a.cake:
Γλυκιά πίτα με κολοκύθα από το missmimifoodie:
Σαλάτα με ρεβίθια από το foooodiesgr:
Αυγόφετες από το cookbloggr:
Χορτόπιτα από το justlife.gr:
Γαρίδες σαγανάκι με άλειμμα πιπεριάς και κρέμα φέτας από το food24_skg:
Fudge με παντζάρι από το greciantaste:
Γιουβαρλάκια από το dimitroulicious:
Vegan Bowl από το adaywithoutgluten:
Τα ζυμαρικά της Χρυσάνθης από την emilia_ioa:
Ψωμί με παντζάρι από το baketheclick:
Σούπα κολοκύθας από το apla_spitika:
Μηλόπιτα από την konstantinamamale:
Κέικ με κολοκύθα και μπανάνα από το littlehands_blw:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.