- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Οι λαχταριστές συνταγές σας και ο νικητής του cooking challenge
Οι φωτογραφίες που ανεβάσατε στο Instagram τις μέρες της καραντίνας
Οι φωτογραφίες που ανεβάσατε στο instagram του @tastevoice για το cooking challenge σε συνεργασία με το botilia.gr
Στην αρχή της καραντίνας σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε ένα cooking challenge στον γευστικό λογαριασμό της ATHENS VOICE (@tastevoice) στο Instagram μαζί με το botilia.gr με σκοπό να περάσουμε τις μέρες αυτές νόστιμα και δημιουργικά. Από τότε πέρασαν τέσσερις εβδομάδες κατά τις οποίες 4 τυχεροί κέρδισαν κι από ένα λαχταριστό luxury pack του botilia.gr, γεμάτο με ωραία κρασιά, εκλεκτά αλλαντικά και τυριά κι άλλες νοστιμιές. Σήμερα το cooking challenge ολοκληρώνεται, αλλά αφήνει πίσω του ένα σωρό λιχουδιές! Οι φανταστικές συνταγές που φτιάξατε αυτό το μήνα μας έβαλαν ιδέες, μας άνοιγαν την όρεξη με κάθε φωτογραφία και μας έκαναν να τρέχουμε κάθε τόσο στην κουζίνα! Σας ευχαριστούμε πολύ, ελπίζουμε να το απολαύσατε όσο κι εμείς.
Αυτή την τελευταία εβδομάδα του cooking challenge, στην @tastevoice χαζέψαμε από μελένια μελομακάρονα και βουτυρένιους κουραμπιέδες μέχρι χριστουγεννιάτικα μπισκότα, τροφαντές γαλοπούλες, ακόμα κι ένα απαιτητικό Gingerbread House! Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι τα Χριστούγεννα είναι εδώ. Ας τα χαρούμε όσο μπορούμε πιο πολύ…
Ακολουθούν οι 25 συνταγές που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα:
Κεφτεδάκια γεμιστά με τυρί από το cookbloggr:
Marble cake με Baileys από τον the_coook:
Κέικ μπανάνας με κομμάτια σοκολάτας κουβερτούρας και επικάλυψη φουντουκοβούτυρου με μέλι από τη roulita_ho:
Κολοκυθόσουπα με τζίντζερ, brown butter και τυρί κρέμα από το ___eatme___:
Σπιτικό χούμους σε 3 εκδοχές (με κάρυ, με κόκκινη πιπεριά και με παντζάρι) από το healthytasteland:
Soft cookies με λικέρ φουντούκι από το food24_skg:
Τα μελομακάρονα της κυρίας Χαρίκλειας από το faganoula.gr:
Κοτόπιτα με τραχανά από τη supermum_of_twinboys:
Τυρόπιτα με ροκφόρ, πιπεριές κι ό,τι έχει το ψυγείο από το thefoodattempts:
Black Angus με πουρέ σελινόριζας από το greciantaste:
Κοτόσουπα με κριθαράκι από το xenias_foodstories:
Σούπα με μπρόκολο και τσένταρ από την betty_agg_g:
Μανιταρόσουπα από τη maria_sweet_sour:
Gingerbread house από το thelivingmanna:
Αλμυρά μπισκότα με δεντρολίβανο και βασιλικό από το the.akjournal:
Χριστουγεννιάτικα μπισκότα χωρίς ζάχαρη από το photobloom_:
Gallete με λωτούς από το apla_spitika:
Χοιρινό με πράσα και σέλινο από το foodlover_not:
Λεμονάτα ρεβίθια φούρνου με λουκάνικο από τον alex.pan1:
Lemon Flat Bread χωρίς γλουτένη από το adaywithoutgluten:
Κοχυλάκι με κοτόπουλο και κάρυ από την aliceincookerland:
Χιονισμένα muffins μπανάνας με ταχίνι από το medharmonydiaries:
Γαριδομακαρονάδα από τη mrscookbell:
Duch baby από το soulfullofcooking:
Ταϊλανδέζικη σούπα από το cookit_by_tasosvlahiotis:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.