Θεματα

To Lost Athens κάνει street party με burger και μπίρες

Χαμός στην Αρχελάου

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
-n1a9235_1.jpg

Το Lost Athens στο Παγκράτι διοργανώνει street party με burgers και μπίρες

Στα τέλη του 2019 το Lost Athens προσγειώθηκε στην Αρχελάου και μας έκανε να αγαπήσουμε τη δημιουργική κουζίνα από την αρχή. Μετά την καραντίνα επέστρεψε ανανεωμένο με καινούργιο μενού (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ) και μια έντονη καλοκαιρινή διάθεση. Και τι φωνάζει περισσότερο «καλοκαίρι» αν όχι ένα street party με burger και μπίρες;

Αυτή την Τρίτη 23 Ιουνίου βάλε κάτι άνετο, πάρε αγκαζέ κολλητούς, φίλες και λοιπούς και ετοιμάσου για τον τίμιο, τον σωστό μπεργκερομαραθώνιο. Η ομάδα στην κουζίνα του Lost Athens σηκώνει μανίκια και ετοιμάζει τρία καυτά burgers με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Τι σε περιμένει; Ένα cheeseburger με κιμά black angus, τσένταρ, αγγουρομαγιονέζα και πίκλα αγγούρι, ένα vegetarian burger με κινόα, μαγιονέζα chipotle, πίκλα κρεμμύδι, ντομάτα και παρμεζάνα και ένα signature burger που όμοιό του δεν έχεις ξαναδεί με short rib παστράμι, μαγιονέζα με τρούφα, κέτσαπ μανιτάρι (!), και ντομάτα κονφί. Spoiler alert: το ψωμάκι και στα τρία burgers φτιάχνεται εδώ και είναι ένα αφράτο, νοστιμότατο πατατόψωμο.

Τα burger τα συνοδεύεις με μπίρα Voreia Pilsner που θα είναι η πρωταγωνίστρια της βραδιάς ή με μία από τις υπόλοιπες (δεκάδες) μπίρες που υπάρχουν στον κατάλογο του Lost Athens. Οπότε από τις 19.00 και μετά η υπόθεση πάει κάπως έτσι: δαγκώνεις burger/ λιποθυμάς/ πίνεις μπίρα/ συνέρχεσαι/ χορεύεις στους funk και disco μουσικές των Useless Company. Και καλό καλοκαίρι.

Υ.Γ. Για την Τρίτη 23/06 το Lost Athens δεν δέχεται κρατήσεις. Πάρτι είναι αυτό είμαστε όλοι καλεσμένοι!

Αρχελάου 7, Παγκράτι, 210 7230832

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ